- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ač mě to velice zajímá, dál se proklikávat nebudu. A ještě párkrát takhle naletím, a začnu si dávat pozor, abych omylem neklikl na článek v rubrice Ona. Má úcta.
Když to klikání dáváte k blbostem v duchu 'Brávíčko 20+', např. 'Deset notoricky známých způsobů jak si uhnat hemeroidy', budiž. Proč to ale musíte cpát i do relativně zajímavého článku ???
A NEKLIKNU NA DALŠÍ !!! N E K L I K N U !!!
A co je na tom tak strašnýho? To vás tak irituje to znovunačítání reklam? Nebo? Nevim, nechápu
Ovšem bacha na vysoký obsah lepku. Teď je v móde bezlepková dieta.
pořád ho má míň než klasická pšenice
Takže Chia semínka a další potravinové "zázraky" už nefrčí ?
Ale frčí, jen je musíte smíchat se špaldou
dalsia modna potravina.. netvrdim ze nieje zdrava, ale pride mi to momentalne zas take umele.. pritom o razi-žito sa nikde nedocitate. pritom celozrnna razna muka ma vysoke mnozstvo vlakniny a je aj lahsie stravitelna. akurat sa s nou treba naucit pracovat. doma na vianoce sa u nas pecu razne medovniky, a ani deti nerozspoznaju rozdiel. su vynikajuce
Občas kupuju žitnou mouku, špaldovou taky. To pečivo je opravdu chutnější.
No, ona ta záměna za šlechtěnou pšenici nebyla jen zdůvodů lepší zpracovatelnosti, ale také lepší chuti. Ne každý má tu přírodní nahořklou chuť rád. Člověk si na to musí zvyknout.
Kdo chce buchty, má je dělat z normální běžné mouky, protože záměnou za něco jiného to už nebudou buchty. Nahořklé a "oříškové" cosi s tmavou střídkou, ve kterém je zamotaná švestka. Já myslím, že ani housky z té mouky už nejsou dobré, natož pak sladké pečivo...
Asi něco děláte špatně, pokud pečivo ze špaldy máte nahořklé.