- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hrnce jsou vyrobené v Srbsku, aspoň tak vypadají.
Jen tak pokračujte. Až kliknu podvacáté na Oněnce na článek, kde si přečtu jen dvě věty a budu naváděn otevírat další stránky, octne se celá srandovní Oněnka, leč někdy i poučná, na seznamu mých zakázaných adres. Jen tak dále!
a pak večer na společné chatě udělat pořádné HALDY
ajntopf treba zakázať ako čísla štrnášť, osemdesiat osem, pretože to odkazuje na vodcu ...
gyulasleves. . nechteli nahodou varit gulyasleves?
jinak zalit studenou vodou jiz varici se maso je obrovska chyba. musi se to zalit horkou vodou idealne tak, aby nedoslo k zastaveni varu. a misto 3 malych cibul bych k 400g dal radeji velke cibule. a v zadnem pripade se do toho nepere zadna mouka. to je jenom nechutna uchylka ceske gastronomie.
Nebudu klikat. I kdyby byl článek sebelepší. Vážená redakce, méněě znamená někdy více. Co máte z toho, že si článek přečte a okomentuje 8 lidí?
Na mobilu se to zobrazuje najednou.
Prisla jste o informaci, ze do tomatove polevky se dava rajcatovy passat.
Prpc je polevka tomatova, kdyz se tam davaji prachobycejna rajcata? Za meho mladi se ji rikalo rajska polevka. Nebudeme za chvili podle tohoto vzori rikat bramboracce potatova polevka?
Kliknu, vidím stále ten listovací systém.... - a odcházím.