- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak my si dneska dali husičku. A byla úžasná. Neřešíme hubnutí, protože se nepřežíráme!
Ten první recept vypadá dobře. Zkusím to, jen s méně tučným sýrem.
Něco podobného jsem viděl a plnili to tvarohem místo sýra. Osobně, mě by se s tím nechtělo babrat, navíc rajčata nejsou to, čemu bych moc holdoval :-)
Na DALŠÍ> neklikám
Už jste to zkoušeli před lety a odpor čtenářů byl podobný, nechápu proč to zkoušíte znovu
100 gramů chleba či jiného bílého pečiva nebo těstovin je totéž co 100 gramů knedlíků.
A taky je to totéž, co 100 gramů celozrnného pečiva či polystyrenového pečiva (pufované)..Zejména ty polystyreny lidi jedí v naději, že zhubnou.
No, jestli v podobném duchu bude probíhat i ten váš slavný seriál "zhubneme za měsíc", tak nejste nic jiného další verze peudodiety, které nikdo nebude rozumět a nikomu nic nedá.
Kde je nějaké info, proč by měl tyto jídla člověk dělat? V čem jsou jiné? Co je jejich předností? Když si dám tento oběd, jak koncipovat večeři? Jaké jsou hodnoty tuků, sacharidů a bílkovin v těchto receptech?
Tři recepty, okopírované někde z Vlasty nebo Květy, o kterých asi sami nic nevíte...
Ten první recept náhodou vypadá dobře. Budu ho dělat. Co je špatně na zapečeném rajčeti s masem a sýrem? Jen vynechám čedar. Je příliš tučný.
Tak já bych si dala leda ten poslední oběd - kuřecí maso. Ale tím opečeným chlebem jste to dokonale zazdili : bílý chleba je to samé co knedlík.
Jistě, lidé na sobě nosí X desítek kilogramů tuku, protože si dají plátek bílého chleba...
Lidé opravdu netloustnou kvůli tomu, že si dají bílý pšeničný rohlík místo žitného/celozrného.