Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

O10d86s54t61r76a89n12ě24n88ý 12U49ž58i72v23a27t23e75l

Uživatel požádal o vymazání
+16/0
doporučit
14.12.2017 0:34

D44a21n96a 13T44e31n90z88l88e51r 5270672435423

Milé oněnky z redakce. Kakové máslo (v čokoládě) JE rostlinný tuk. Ještě jsem neměla čokoládu ze sádla, ale mohl by to být dobrý zážitek. ;-D

+12/0
doporučit
14.12.2017 8:18

M29i69c14h10a60e37l23a 31P13l49a42n63á 2723937933747

Fascinuje mne, jak někdo v receptu použije místo cukru javorový (agávový, rýžový etc.) sirup a následně prohlásí výrobek zdravým. Sirupy obsahují jednoduché cukry, které jsou z hlediska zdraví nebo hubnutí stejně na prd jako sacharóza z řepného či třtinového cukru. Takže takového cukroví je také potřeba jen zobnout stejně jako toho klasického. Jenže takový normální cukr se do těsta nepoužívá jen kvůli chuti, ale také konzistenci těsta a z tohoto důvodu je lepší nenahrazovat. Na milost beru ty datlové kuličky, to neberu jako náhražku, spousta starých receptů obsahuje tyhle míchaniny sušeného ovoce a ořechů. Ale pořád je to mix tučného a sladkého, takže člověk se musí krotit. A mimochodem nutriční hodnoty mouky a ovesných vloček jsou také srovnatelné, takže nahrazovat jedno druhým z důvodu jiného než chuťové preference, je také nesmysl.

+11/0
doporučit
14.12.2017 13:35

A31l92e66n36a 89P44e66t83r65u 4652635710861

2 cm másla je jaká míra? jak velká čokoláda? Jak velké avokádo? Půl hrnku kakaa? Co to sakra je?

Zdravé cukroví - snězte jen pár kousků, ne celou mísu a nemusíte péct ovesnou kaši nebo plácat podivné avokádové cosi

+12/−1
doporučit
14.12.2017 8:24

M48i83l55e55n69a 29K87l68o22u66č85k62o23v18á 2576700806572

Fuj. To bych tedy rodině nemohla udělat, takový prasarny. Není nad pravé linecke, rohlíčky, ořechy, vosi uly.....

+9/−1
doporučit
14.12.2017 9:41
Foto

A94n24d30r33e11a 16Š52r84e12t29r44o94v73á 7501445640648

Tss, je to preci jednou v roce, tak proc to resit? Vsechno same nahrazky a jist se to neda. V rodine se ted zacaly pect pernicky z pohankove mouky a bez cukru a je to hnusne, tvrde jako kamen a chutna to, jako by clovek chroupal pohankove suchary s nadechem hrebicku. Ja chapu, kdyz si nekdo odpira veci v ramci zdrave zivotospravy a linie, ale jak pisu na zacatku, kvuli par dnum v roce se jeste nikdo nezhroutil.

+9/−1
doporučit
14.12.2017 8:11

M85i18c13h74a15l 15M18i36l79l72e76r 9356192239842

u nas v rodine zasadne uznavame filozofii, ze Vanoce jsou jednou v roce a slavit je "zdravymi" nahrazkami a pri zachovani nejake zdrave zivotospravy je kontraproduktivni. Na to mame cas po cely rok.

Maslo, majoneza, morske plody.... cokolada, cukr, vino, sampanske a likery...hura!!V

+7/−1
doporučit
14.12.2017 11:58

H17a66n76a 71P27r60o54c48h26á43z85k48o77v71á 9228223772533

Děkuji pěkně. Raději si upéct svoje oblíbené a nejíst toho prostě kila.

+3/0
doporučit
15.12.2017 0:11

M91a84r71t53i31n 89K18ř21í95ž 9303422750597

Už jenom z toho nadpisu a označení jednotlivých receptů se mi udělalo nevolno.

+2/0
doporučit
14.12.2017 15:51







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.