- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nikoho nenapadlo, že si při smažení stačí nasadit plynovou masku, respirátor a nebo koupit robota na míchání v pánvi.
Další řešení je využít nehodnou tchýni: "maminko - vy umíte tak krásně usmažit řízečky a ta zelenina od vás na pánvi - to je super".
A ještě před smažením doporučují, aby napsala závěť, kde vás určí výhradním dědicem.
Jen tak mimochodem, nezjistili ti "vědci" náhodou, že Číňané zeleninu "smaží" na vodě a bez oleje? Ne? Tak to by se měli do té čínské kuchyně někdy podívat.
Studie na houby, ale hlavně to sem NEDÁVEJTE! Takový pitomosti zveřejňovat...
Jo, a díky tomu asi žijí orientálci tak dlouho....
Nezdravé prostředí prý ale při smažení vzniká i doma. Řešení? Co nejvíce větrat. Nebo si několik let počkat na výsledky výzkumu, které prý možná odstartují úplně nový trend v navrhování ventilačních systémů.
Nebo třetí možnost - hodit bobek na podobné pseudovýzkumy
Do tohoto výzkumu bych prachy nedal.
...no, dnes snad každá moderní kuchyně má nad sporákem digestoř, néé
Jo dneska sou vynálezy. Voheň a eště v pávni vohřívanej, to musí bejt ňákej šmak.
"Ojel vodu v pánvi obalí jakýmsi filmem, ale v horku se voda začne odpařovat. Film pak praská a kapičky oleje se rozletí do vzduchu,“
Aneb jak vědecky popsat, že to prská.
Chvili mi trvalo, nez jsem to prvni slovo pochopil :)))