Diskuze

Sýry pravé i falešné, kolik obsahují vápníku a s jakým vínem je párovat

Málokterá potravina je tak samozřejmou součástí českých ledniček a prostřených stolů. Sýry milujeme k snídani, obědu, svačině, večeři nebo třeba večer jen tak k vínu. Víme o nich ale víc než to, že tenhle nám chutná a jiný zase nevoní?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Zajimave, ze mezi víny chybí jakékoliv víno šumivé, suché, sladké, bílé, červené, rosé .......

0 0
možnosti
Foto

J80i88ř81í 80L30i22b47e11r

21. 10. 2017 19:45

Ještě by mne zajímalo, k jakým vínům se hodí uzené sýry (třeba uzený "oštěpek").

0 0
možnosti
JH

J91a36n 60H63r93a64d

21. 10. 2017 6:00

Autor v tabulce zařadil Muller-Thurgau mezi červená vína.

0 0
možnosti
Foto

J16i13ř82í 86L17i65b13e22r

21. 10. 2017 19:43

Asi už došlo k opravě.

0 0
možnosti
JF

Více vápníku tak obsahují třeba sýry typu parmazán nebo ementál (1250 mg resp. 1180 g na 100 g)... Panecku, ten emental se nezda! :-)

5 0
možnosti
KS

Mě by spíš zajímalo, jak je na tom sýr a pivo a se kterým to kombinovat. Víno mi stahuje pusu.

2 1
možnosti
TD

Tak u piva je to jednodušší, k tomu se hodí úplně všechny sýry...;-)

3 0
možnosti