- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Teda ta buchta, to je vostuda. Od kuchařky (knihy) čekám, že mě něco naučí. Litou buchtu s pudinkovým krémem dělá každá druhá hospodyně, to na vydání kuchařky stačí? Taky mám recept - smíchejte nutelu s moukou a prdopečem. Po třech minutách v mikrovlnce máte buchtu. Očekávám, že mě v příštích dnech kontaktuje vydavatel
blogerky jsou fajn, ale kuchařina je řemeslo. je rozdíl mezi "domácím vařením", do kterého se pouští dnes a denně moc lidiček a kuchařinou jako takovou. Kuchař např. ví, že do Kulajdy nepatří houby kuchař pak vyrobí žloutkový či jiný krém max. ze 3-4 ingrediencí (např. mléko, vanilka nebo skořice, cukr, žloutky - v jednoduchosti je krása). Takovéto "patlámo" vás nic moc nenaučí. Učte se vařit od základu a zaměřte se opravdu i na technologii vaření, jak uchovat vitamíny, živiny, atp. nebo např. na stolničení a jak jídlo upravit či jak jdou chody po sobě a kolik váží atd. Kuchařina je úžasná a blogeři ji dost degradují svými výmysly. ve finále vidíte, že neumějí držet příbor...
Kdo rekl, ze do kulajdy nepatri houby ?
Jinak ohledne toho "patlamo" souhlasim, ten krem na buchtu je silena michanice.
No když jsem se podíval na recepty, nic nového, spíše občas nesmysl cpát vše dohromady. Hlavně ten hrc-prc, tak to je úžasná volovina, to může vymyslet skutečně amatér a to ostatní, k tomu také není potřeby cokoli dodávat. Nevím, jak to může být na stránkách idnes, a hlavně kdo podle toho někdy něco ukvedlá. Jen více takových nesmyslů, to národ určitě "žere".
Další z mnoha. 800 receptů, vaří podle nich někdy? Vaří někdy jedno jídlo i víckrát? Je to jen honění se za recepty,. každý den jiné jídlo, furt vymýšlení nových jídel a kombinací.
Klasické české recepty se už vytrácí. Na každý recept je milion variant, protože každý si to upravuje, vylepšuje, chce být originální.
Já bych raději poctivá česká jídla a recepty, ale žádný foodbloger je nedělá a žádná restaurace nenabízí.
nabízí je mnoho restaurací, stačí jen hledat. A blogování na to netřeba, každá rodina takových receptů má hafo