Diskuze

Z farmy přímo na stůl: nová kuchařka vás naučí milovat zeleninu

Nemusíte být fanatickým přívržencem farmářských trhů, abyste zjistili, že nejlepší zelenina je ta lokální. Ať už máte tatínka, který se vyžívá v pěstování, malou zahrádku pro vlastní pokusy, nebo si pro každou dýni chodíte do obchodu, určitě vám přijde vhod nová kniha receptů zkušeného šéfkuchaře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na nejbližších farmách v mém okolí (Severní Belfast) se vyskytuje hovězí a jehněčí, které mám nejraději. Takže asi budu dostatečně regionálně uvědomělý

2 0
možnosti

manzelka dnes uvarila prima verzi minestrone: korenova zelenina, kvetak, zelene lusky, rapikovy celer, zampiony, kureci maso, klobasa, rajcata, rajsky protlak. Koreni, bylinky, cibule, cesnek. A serviruje se s parmezanem.

0 0
možnosti

Pejsek a kočička ze stejných ingrediencí pekli dort. Zdá se, že je to univerzální recept. :-)R^

2 0
možnosti

zelinu mam rad, ale kdo se s tim ma pripravovat, kdyby skutecne prisla z famry primo na stul, tka od rana do vecera porad nejakou ukusuji, mrkev, papriku, kedlubnu , zeli, lenost je holt svine

1 0
možnosti

Nic pro mne. Nemam rada recepty kde je 20 ingredienci. Zelenina se da varit jednoduseji.

4 0
možnosti

...třeba při "bramborách na loupačku" se určitě neunavíte, že.

2 0
možnosti

Zaujal mě recept na miso polévku. Takže vše, co je přínosné na miso pastě zničíme jejím varemRv

1 2
možnosti

R^Mě zase zaujala její lokálnost. Asi se ingredience dají koupit na vychvalovaném trhu v Dejvicích. :-)

5 0
možnosti