- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Trošku mně ty recepty připomínají sex s nafukovací andulou.
Někdy si dám něco bez masa, ale označení že je to vege nebo vegan mě spíš odradí i když bych si to třeba s normálním názvem třeba "grilovaná zelenina" dala
Žampiony portobello jsou na gril fajn, nevím jestli zrovna pro vegany a vegetariány, ale jestli vám nevadí houby a nechcete se u grillu jen ládovat masem.... Očistit klobouky a chvíli marinovat a pak na gril kloboukem dolů. Marinádu dělám z oleje, trochu sojovky, pár kapek balsamica, lžíce horčice, špetku grilovacího koření.
Houby jsou napůl živočich, napůl rostlina. Takže správnej vegoš nežere ani je.
a co nedavno zde prezentovany avokadovy tatarak...
kdyz je tak cool byt veganem, tak proc se neustale snazi napodovat normalni jidlo? kdyz je to tak uzasne, proc carovat s korenim a ochucovadly? jake predsudky? jist maso je pro cloveka normalni, predsudky vuci masu maji spise ti co presli na tu jedinou pravou veganskou viru.
Nejsem vegan (možná vegetarián), maso nejím, jenom ryby a to ještě jen asi Kapra o Vánocích. Kvůli zvířat to nedělám, ta jsou od toho, aby se snědla, ale kvůli zdraví. Nikomu to nenutím a s nikým o tom běžně nemluvím, nikoho se nezastávám, protože nejvíc stejně prskají ti, kteří vědí nejlépe, jak mají žít druzí. Ale zkusil jste maso bez soli a koření? Ze stejného důvodu si do zeleniny sypeme to koření taky:) proč si jídlo nevychutnat:) I když je pravda, že s tím napodobováním to je někdy síla.