Diskuze

Bez cukru a přece sladké. Rychlé letní dezerty pro plavkovou sezonu

Co by to bylo za prázdniny bez letních dobrot a lahodného ovoce? Dokonce i pokud řešíte linii, můžete si občas dopřát něco do „dezertní komůrky“. Rafinovanému cukru se přitom můžete snadno vyhnout a nahradit ho třeba medem nebo sladkou ovocnou chutí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc bananove livance tak slozite s moukou, kypridlem atd? Staci banan a vajicko a je to 

1 1
možnosti

Je, ale nebudou to lívance. :-) (To samozřejmě nemusí být minus.)

0 0
možnosti

Takže po cukru v medu a ovoci se netloustne ??? Přestaňte už z lidí dělat blbce !!! Ať si to přiznáte nebo ne, jediný způsob, jak nepřibrat je spálit víc energie, než ji přijmete, copak je to tak těžké pochopit ???

8 0
možnosti

přesně mě to napadlo. Med, hm.....např. pro diabetiky zabiják

0 0
možnosti

K39a94r28e58l 15D60r28d75a

15. 7. 2017 8:32

Bez cukru a do plavek? Teď jsem koukal na porovnání potravin. Do Německa potírání cukru ještě asi neproniklo. Nebo jsou dál a likvidují fruktózu a med a k cukru se vrátili.

Chemik nejsem, potřeboval bych jednoduchou poučku. Ale když vidím nová srovnání, po fruktóze se rychleji tloustne, zvyšuje se špatný cholesterol, poškozují játra a ledviny. Bílý cukr méně ukládá tuk a podporuje pocit sytosti. Energie jde víc do svalů a méně do tuku mezi orgány. Do plavek by byl rozumějí bílý cukr.

Mám pocit, že po ovoci a medu se snadněji získá pupek a poškodí organismus. Přitom v Česku je škodlivost bílého cukru mantrou. Výrobci sladí sirupem místo cukrem. Což možná koresponduje s tlakem českých zákaznic.

A jak to tak v Česku je, jen jsme si zavařili, běžná kombinace cukru a fruktózy ve stravě graduje a zhoršuje špatné vlastnosti obou sladidel.

0 1
možnosti