- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proc bananove livance tak slozite s moukou, kypridlem atd? Staci banan a vajicko a je to
Je, ale nebudou to lívance. :-) (To samozřejmě nemusí být minus.)
Takže po cukru v medu a ovoci se netloustne ??? Přestaňte už z lidí dělat blbce !!! Ať si to přiznáte nebo ne, jediný způsob, jak nepřibrat je spálit víc energie, než ji přijmete, copak je to tak těžké pochopit ???
přesně mě to napadlo. Med, hm.....např. pro diabetiky zabiják
Bez cukru a do plavek? Teď jsem koukal na porovnání potravin. Do Německa potírání cukru ještě asi neproniklo. Nebo jsou dál a likvidují fruktózu a med a k cukru se vrátili.
Chemik nejsem, potřeboval bych jednoduchou poučku. Ale když vidím nová srovnání, po fruktóze se rychleji tloustne, zvyšuje se špatný cholesterol, poškozují játra a ledviny. Bílý cukr méně ukládá tuk a podporuje pocit sytosti. Energie jde víc do svalů a méně do tuku mezi orgány. Do plavek by byl rozumějí bílý cukr.
Mám pocit, že po ovoci a medu se snadněji získá pupek a poškodí organismus. Přitom v Česku je škodlivost bílého cukru mantrou. Výrobci sladí sirupem místo cukrem. Což možná koresponduje s tlakem českých zákaznic.
A jak to tak v Česku je, jen jsme si zavařili, běžná kombinace cukru a fruktózy ve stravě graduje a zhoršuje špatné vlastnosti obou sladidel.