Ona

Diskuze

Pivo jako hvězdná ingredience české kuchyně. Byla by škoda ho jen pít

Co Čech to milovník piva. Podle informací Českého svazu pivovarů a sladoven jsme ho loni vypili 16,4 milionu hektolitrů, což je o 200 tisíc hektolitrů více než v předchozím roce. Pokud se vám ho nechce jen popíjet, zkuste s ním čarovat v kuchyni. Dokonce i při výrobě dezertů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kuře na pivu je lepší. Kuře naporcuji, naskládám do pekáče, osolím, okmínuju a zaleju dvěma pivy. Nejlepší je černé krušovické! Jako příloha červené zelí a br knedlík.

5 2
možnosti

Je vysoce pravděpodobné, že by mne velmi záhy stihly nepředstavitelné žaludeční obtíže.

1 0
možnosti

Buřty na pivu jsou kult!!!

4 0
možnosti