Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Špičaté zelí je hit. Zabalte do něj maso nebo si udělejte skvělý salát

Možná jste u stánku svého oblíbeného zelináře narazili na hlávkové zelí neobvyklého zašpičatělého tvaru. Je to některá z méně známých odrůd této v Česku velmi oblíbené košťálové zeleniny. Pro svou křehkost a příjemnou nasládlou chuť je ideální do salátů, ale vynikne i při tepelné úpravě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M30a90r53t83i13n13a 89M48o35u29d59r97á 7700313106209

Obyčejné je šťavnatější.

0/0
13.6.2017 12:50

K43a33r28e11l 63T59r74o91n76n73e79r 2966364710984

Běžně se prodává v Belgii. Z obrázku není poznat, že je poměrně malé, asi jako velká hruška. Ani do těch největších listů se moc masa zabalit nedá - maximálně šištička velikosti palce.

Ale je dobré!

+1/0
13.6.2017 11:34

M77a35r91c89e64l33a 19K93o40u11ř26i89l45o78v17á 3781781233465

Vzhledově mne to hodně připomíná jarní kapustu

+1/0
13.6.2017 8:17







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.