Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Špičaté zelí je hit. Zabalte do něj maso nebo si udělejte skvělý salát

Možná jste u stánku svého oblíbeného zelináře narazili na hlávkové zelí neobvyklého zašpičatělého tvaru. Je to některá z méně známých odrůd této v Česku velmi oblíbené košťálové zeleniny. Pro svou křehkost a příjemnou nasládlou chuť je ideální do salátů, ale vynikne i při tepelné úpravě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M61a96r96t56i67n17a 18M83o62u13d45r97á 7830763776909

Obyčejné je šťavnatější.

0/0
13.6.2017 12:50

K27a39r61e30l 22T20r32o36n38n48e47r 2886854310284

Běžně se prodává v Belgii. Z obrázku není poznat, že je poměrně malé, asi jako velká hruška. Ani do těch největších listů se moc masa zabalit nedá - maximálně šištička velikosti palce.

Ale je dobré!

+1/0
13.6.2017 11:34

M55a95r22c92e15l12a 71K67o78u77ř49i83l82o26v49á 3591871643245

Vzhledově mne to hodně připomíná jarní kapustu

+1/0
13.6.2017 8:17







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.