Ona

Diskuze

Jde to i bez masa. Z čeho vyrobit tatarák, abyste si pochutnali

Hned na začátek si pojďme vyjasnit jednu věc. Pravý hovězí tataráček, namíchaný podle vlastní chuti a natřený na křupavou topinku, je zkrátka pecka. Ale to neznamená, že musíme nad zeleninovými variantami ohrnovat nos. Jako lehká večeře nebo předkrm nadchnou nejen vegana či vegetariána.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tatarak je pouze z masa, ne ze zeleniny.

Zeleninova smes natrena na topinku je pomazanka.

1 0
možnosti
Foto

tatarák je z hovězího masa.

To, co popisujete, jsou nějaké pomazánky.

2 0
možnosti

Super, jen nechápu, proč tomu říkat tatarák...

5 0
možnosti

stejně jako termín sojové maso....

4 0
možnosti

Tak, vypadá to dobře, ale tatarak to není. A pokud si jednou za půl roku chci dát tatarak, tak jedině z masa - hovězího. Jedla jsem z lososa, ale nic moc.

6 0
možnosti

O chlup lepší, než z hovězího, je ze siky. Neznám lepší. Ale tatarák z červeného masa je prostě jednička mezi jídly... Nenahradí ho nic...

1 0
možnosti
Foto

Jsem masotarián a když nemám každý den kus flákoty, nejsem k mluvení.

6 0
možnosti
Foto

Nejde to bez masa! Tatarák bez masa je jako čuchat k růži v plynový masce, nebo souložit s prezervativem.

(Pro cenzora: Je to k tématu a není to vulgární.)

6 0
možnosti

Tatarák bez masa skutečně není tatarák :D Ale pokrm bez masa je úplně v pohodě. Sám nevím proč tomu autor říká tatarák ... i když i nějaké rostlinné pomazánky se jmenují divně, třeba škvarková :D

0 0
možnosti

Vypadá to skvěle, ale tatarákem bych to nenazývala.

Prostě pomazánka.

10 0
možnosti

Dobře... avokádo s cibulí na chlebu - to ovšem opravdu není tatarák proboha. :-)

9 0
možnosti

Ať si ty blafy ti, co preferují "zdravou stravu" užijí. Já si dám VŽDY raději poctivý kus masa, jedno, jestli syrový ve formě tataráku a nebo polosyrový ve formě steaku.

3 4
možnosti

Mám ráda maso. Nepreferuji zdravou stravu. Ale ty recepty vypadají dobře. Nevím jak vy, ale mít každý den maso... snad by mi přestalo chutnat. Někdy člověk musí odlehčit trávení.

4 4
možnosti

J56a84n 43K87r70p16e64c

6. 6. 2017 10:21

tatarak bez masa vyrobit nelze. abych to upresnil, bez hoveziho masa. ja preferuji skrabanou variantu, chapu ze to maso je snad z duvodu usetreni casu schopen nekdo znehodnotit tim ze ho pomele - mejme k tem zviratum nejakou uctu, ale je to porad lepsi nez vyrabet tatarak z krmiva pro ne. ja bych moc prosil vsechny vegetariany a vegany, aby netrapili neboha zviratka, a nejedli jim jejich jidlo.

8 6
možnosti