Diskuze

Jahodové mámení. Hurá, konečně je tady nejsladší sezóna v roce

Nedá se nic dělat, jahody prostě musí milovat každý. Ať už jen tak posypané cukrem a s kopečkem nadýchané šlehačky, nebo v podobě zmrzliny, jako náplň do knedlíků nebo třeba hlavní složku slavnostního poháru. Teď právě je jejich čas a tak si je pojďme užít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jahodové knedlíky se nejlépe dělají z jahod plně zralých (ty ale nejsou tvrdé), ale je lepší je balit zmražené.

2 0
možnosti
VM

Jahody, to je naše rodinná pochoutka, když jsme ještě měli vlastní zahrádku, tak jsme měli výborné sklizně, teď je nakupujeme na trhu, máme rádi z nich jakoukoliv přípravu a také jahodové knedlíky, ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jakýkoliv cukr ty jahody znehodnocuje. Já osobně mám rád jahodový koktail, t.j. jahody rozmixuji v mléce a v jogurtu, váhový poměr asi1:1:1. Dětem bych na ten pohár přidal šlehačku.

Zralé jahody mají glukózy dost a děti si mají zvykat na nepřislazované potraviny.V

3 3
možnosti
MV

Bezna porce jahodovych knedliku je tak 6 kousku. Vim, ze z 1 tvarohu a 200g mouky (coz je vic nez tech 8 lzic v receptu) se da udelat asi 15 knedliku. Takze ty vase 4 porce nejsou ani 4 knedliky na osobu Rv

0 1
možnosti
PS

ODKROJÍME zelenou část?8-o Kdybych to krájel, tak z jahody nic nezbyde.

1 0
možnosti
Foto

Do nápoje můžete vložit jahodové kousky už zmražené, v tom případě můžete vynechat nebo ubrat let.

Co článek, to hrůza. Je to smutné, když ani novináři neumí česky.

11 1
možnosti