Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Krkovička na medu, bylinkové quiche a bábovka. Dejte si farmářské menu

Sehnat potraviny přímo od farmářů už dnes není tak těžké. Přinesli jste si domů pěkný kousek masa, med nebo třeba bylinky a nevíte, co s nimi? Zkuste si jako my připravit parádní farmářské menu. Zvládne ho i začátečník, ale pochutná si i ten nejmlsnější strávník.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š90á53r23k89a 72M52a28t94y17á91š71o41v81á 1391355842739

Zapomněli jste uvést, že musíte tak ymakat jako farmář, tohl esi THP pracovník dát nemůže, prootže by za několik týádnů rozsedl kancelářskou otočnou židli :-D

Mimochodem, v receptu na olejovou bábovku,jste snížili olej a místo mlíka jste dali podmáslí...a přidali jedno vejce...vejce stačí jedno a když není mlíko po ruce, naleje se podmáslí nebo jogurt, takže nic světoborného,jo jen místo toho kakaa bych dala nadrcenou větší mrkev (ne nastrouhanou, opravdu nadrcenou v drtiči na drobno)...

0/−2
2.5.2017 7:09

A26l91e46n60a 77V66e63s39e23l20á 3483401345928

Jinými slovy, byste radši upekla bábovku podle úplně jiného receptu. :-)

+4/0
2.5.2017 15:10







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.