- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem
Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.
V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.
nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal
Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.
nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....
Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.
Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.