Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chřestová sezona je tady! Jak si užít lahůdku králů?

Tato zvláštní zelenina je u nás doma, a ač jí doby budování socialismu příliš nepřály, už se zase tetelí na výsluní. Sezona chřestu je tady a byla by škoda ji nevyužít. Ať už si domů donesete bílý, nebo zelený, doslova za pár minut můžete servírovat božskou krmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M30i26c22h60a29l 71M98i45l52l36e95r 9256202289472

italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem

0/0
19.4.2017 14:20

J20i67r61i 45D95o59m39i60n17i38k 1891368451320

Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.

0/0
19.4.2017 13:25

V31l76a61d90i57m30í61r 19J79i69r50k32a 7424326954308

V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.:-/

0/−3
18.4.2017 21:12

M46i70c23h27a13l 61M53i71l35l12e89r 9656152319392

nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal8-o

+2/0
19.4.2017 14:18

Z45u62z22a30n59a 44K34u62č96e85r11o86v91á 8938733262166

Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.

0/0
18.4.2017 17:21

Š63á86r90k29a 22M27a29t69y33á89š64o54v39á 1951135572409

nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....

+3/0
18.4.2017 11:04

P15a68v29l11a 46H84r22a17d25i41l11o73v60a 3767611841824

Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.

+2/0
18.4.2017 11:17

Z11u27z39a19n32a 44J92u60r35k54o68v17á 5661887965389

Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.

0/0
18.4.2017 10:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.