Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chřestová sezona je tady! Jak si užít lahůdku králů?

Tato zvláštní zelenina je u nás doma, a ač jí doby budování socialismu příliš nepřály, už se zase tetelí na výsluní. Sezona chřestu je tady a byla by škoda ji nevyužít. Ať už si domů donesete bílý, nebo zelený, doslova za pár minut můžete servírovat božskou krmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M33i57c11h21a12l 30M73i66l57l27e40r 9796662309862

italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem

0/0
19.4.2017 14:20

J45i76r12i 22D96o25m57i97n85i57k 1561118951260

Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.

0/0
19.4.2017 13:25

V15l45a97d16i54m36í77r 96J74i35r20k56a 7104496934378

V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.:-/

0/−3
18.4.2017 21:12

M77i41c96h86a24l 25M79i11l62l74e58r 9256622549292

nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal8-o

+2/0
19.4.2017 14:18

Z76u50z27a21n94a 80K60u75č60e66r79o36v85á 8868673572576

Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.

0/0
18.4.2017 17:21

Š91á29r78k69a 97M38a25t89y64á95š52o78v76á 1621435302169

nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....

+3/0
18.4.2017 11:04

P42a16v81l38a 98H56r27a64d46i29l44o87v93a 3247941271104

Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.

+2/0
18.4.2017 11:17

Z32u43z75a58n78a 21J12u30r39k83o17v95á 5821147455169

Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.

0/0
18.4.2017 10:52







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.