Diskuse k článku

Chřestová sezona je tady! Jak si užít lahůdku králů?

Tato zvláštní zelenina je u nás doma, a ač jí doby budování socialismu příliš nepřály, už se zase tetelí na výsluní. Sezona chřestu je tady a byla by škoda ji nevyužít. Ať už si domů donesete bílý, nebo zelený, doslova za pár minut můžete servírovat božskou krmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M98i84c30h64a79l 79M90i22l61l36e15r 9406712319412

italske rizoto, pripravene s bilym vinem, zampiony a chrestem

0/0
19.4.2017 14:20

J56i47r89i 18D92o30m52i87n95i56k 1831558631790

Nejlepší je úplně syrový, jen oloupaný. Žádné vaření, žádné omáčky atd. Syrový.

0/0
19.4.2017 13:25

V48l15a24d71i76m83í95r 79J25i95r27k12a 7294946534338

V životě jsem to nejedl a jíst nemusím. Možná bych tím krmil králíky. Děkuji pěkně.:-/

0/−3
18.4.2017 21:12

M24i63c20h88a61l 42M26i98l79l31e15r 9636762759822

nechapu, jak nekdo muze zatracovat neco, co neni nijak exoticke, co ji spousta lidi kolem nej, ale on to sam neochutnal8-o

+2/0
19.4.2017 14:18

Z33u16z66a97n56a 65K35u56č59e63r72o51v19á 8918963122496

Chřest uvařím tak akorát, dám do zapékací misky, posypu parmazánem se strouhankou, pokladu plátky másla a pod grilem nechám zapéct. Udělá se krusta a tak ho mám já nejradši. Jenom ta cena mi tak nějak vadí.

0/0
18.4.2017 17:21

Š68á11r13k60a 40M98a69t59y52á80š55o76v13á 1741745612289

nejlepší je jen uvařený v osolené vodě s trochou bílého vína, politý máslem, mjemně opepřený bílým pepřem s troškou citronu a ihned konzumovaný....

+3/0
18.4.2017 11:04

P51a29v94l87a 85H34r67a96d83i41l12o77v52a 3577701391184

Presne tak. Mne prijde vylozene skoda ho "kazit" nejakymi slozitymi recepty.

+2/0
18.4.2017 11:17

Z60u37z17a80n30a 55J36u97r85k16o82v74á 5131857695769

Pokud jde o 3. recept, čím vám to bude držet pohromadě ty těstoviny? Takhle to bude suché a jednotlivé složky budou oddělené... mnohem lepší by bylo nechat si jenom hlavy a stonky chřestu rozmixovat, aby vznikla omáčka, která těstoviny spojí... Ten hrášek tam taky moc nechápu.

0/0
18.4.2017 10:52