Diskuse k článku

Rychlé večeře z mletého masa, při kterých stihnete i zprávy

Rodina vyžaduje poctivé teplé jídlo k večeři, ale vám se nechce trávit dlouhý čas u sporáku. Snadná pomoc. Tyhle snadné recepty se budou částečně připravovat bez vaší asistence, takže si klidně pusťte večerní zprávy nebo seriál.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F29r79a78n38t94i62š34e70k 39V65e49s44e90l28s19k54ý 7711627841252

Dobrý den. Pokud mají smradi hlad, dejte jim pár kaček a pošlete je k benzínce na bagetu. Navíc si od nich chvilku odpočinete. Děkuji.

+3/−2
27.3.2017 15:50

H94e55l60e63n41a 46V60e26v15e29r34k34o29v61a 3249867

;-D

+1/0
27.3.2017 15:50

P26a61v78l57a 81K34v30a87p95i15l78o33v62á 7869288484427

Boloňská omáčka bez červenýho vína? 8-o:-/

+3/0
27.3.2017 11:49

M36i83l72e29n24a 95K57l11o17u64č19k41o25v25á 2386130316382

Úplně nejrychlejší jsou jen špagety bez masa s kecupem ;-D

+9/0
27.3.2017 10:34

M20a83r36t43i70n35a 72T67r36o67j37a63n28o10v84á 5903928775

Úplně nejrychlejší je chleba s máslem, trváte-li na teplé večeři tak míchaná vajíčka.

+8/0
27.3.2017 10:50

M51o67n11i64k31a 56R73o68l20l55o79v89á 5493302406585

Rychlejší je ohřát párek;-)

+7/0
27.3.2017 11:29

D18a64n16a 91T23e47n55z56l69e89r 5730522455183

Nejrychlejší je ohřát chleba (sendvičovač).:-)

+3/0
27.3.2017 13:09
Foto

H55a34n32k60a 61T63o36u54f62a79r68o11v24á 6267879467273

Trváte-li na teplé večeři, sedněte si s tim chlebem ke kamnum.;-D

+10/0
27.3.2017 18:15

J69a91n30a 83S10t64e13h21l54í94k40o81v31á 2339110100556

tak nevím, ale špagety připravuji hodinu, to tedy moc rychlé není, jako rychlé jídlo si představuji něco co mám do 10ti minut.. to by byl tak jedině snad Tatarák ;-D

+4/−2
27.3.2017 9:27

M67a88r68k76é31t62a 12Ž35e32m21l32i39č68k33o71v66á 1304750263353

Špagety se vaří cca 10-11 minut, co děláte těch zbývajících 50?

+2/−3
27.3.2017 9:35

J49a31n94a 57S51t80e59h31l96í47k77o23v25á 2419780370476

vy to maso jíte syrové? Já ho pořádně dusím a rajčata dávám syrové, prostě to rozvařím na omáčku..

+9/−1
27.3.2017 9:37

H54a47n38a 27D58o76s52t79á81l85o71v67á 1259104560844

Pořád to nemusíte dělat tak dlouho. A špagety se vaří zároveň.

+1/−2
27.3.2017 11:21

H74e15l45e92n20a 35V50e12v80e38r83k43o19v23a 3369537

Správná boloňská omáčka se vaří 2hodiny,tak bych to tady ani nedávala.:-/

+8/0
27.3.2017 11:26

M44a28r74t37i86n 17K90o54ž52í76n 1695936871620

Raději podstatně déle.

+1/0
27.3.2017 11:54

H80a46n30a 37D50o36s42t44á37l29o96v35á 1469294910194

Jistě, správná boloňská... taky si můžete udělat svoje těstoviny. Tady se píše o rychlých večeřích, ne o michelinském vaření. Já nevím, že lidi šťourají do všeho.

+4/0
27.3.2017 12:51

H70e67l59e27n33a 96V35e29v96e66r24k90o50v42a 3659557

Jistě,ale pokud budu psát o rychlé večeři,tak nezařadím tuto omáčku.To je jako svíčková,musí se vařit dlouho.

+7/0
27.3.2017 15:50

M24a27r56t47i23n 80K71a98r21á98s90e55k 9398603708708

Proc ne? Proste rajcatova omacka s masem - chutna to dobre a je to v v podstate trochu zjednodusena bolonska...

+1/0
28.3.2017 15:40

Š61á42r16k11a 44M70a38t83y21á10š40o83v21á 1511925932629

nebo polotovary.....

+1/0
27.3.2017 10:33

J51a21n28a 72S54t95e88h94l59í15k33o16v79á 2899450950526

jedině..

0/0
27.3.2017 10:42

M39i17l36a63n 21W53e87l71s35e22r 5502878868691

Ten rimsky kmin je hnus.

+2/−5
27.3.2017 7:37

Š16á95r91k87a 49M51a96t16y46á27š16o83v64á 1151775402209

není,je do určitých pokrmů, to,že Vám nechutná,neznamená,že je hnusnej...já ho v mexické a indické kuchyni hodně oblibuju....

+6/0
27.3.2017 10:33

H93a87n68a 22D85o67s98t40á67l40o11v29á 1829474160724

Nemo ve středomořské. třeba kuže po marocku - úžasné.

0/0
27.3.2017 11:22

M45i27l19e87n11a 95K54l55o32u69č18k57o36v87á 2826930936122

kůže nebo kuře?;-D

0/0
27.3.2017 12:03

J56a10n28a 56S29t38e91h57l80í20k95o86v63á 2789980210286

kůže jedině podle Ládíka ;-D

+3/0
27.3.2017 12:42

H86a68n52a 18D96o43s22t88á25l58o50v13á 1789574160344

Kuře... mám slepou klávesnici a málo to po sobě kontroluju. Kuře bez kůže, je to dušené a kůže tedy ne-e.

+2/0
27.3.2017 12:52

Š79á90r16k53a 87M96a79t94y53á24š43o58v45á 1161395572259

proč do všeho cpete mix hovězího a vepřového,neznáte mleté krůtí,jehněčí...které je mnohem lepší???

+1/0
27.3.2017 6:40

M69a94r35k51é93t59a 66Ž15e67m13l79i50č53k12o62v88á 1614820873913

Mleté krůtí a jehněčí, neseženete všude. Tady se jedná o "rychlovky" z běžně dostupných surovin. Vyměnit vepřové a hovězí za jiný druh masa, můžete vždycky.

+7/0
27.3.2017 9:33

Š67á39r88k87a 57M63a81t98y63á53š19o28v92á 1871195612809

tak krůtí maso určitě a namlít si ho může každej doma.....

+2/0
27.3.2017 10:32

H82e85l40e49n47a 30V93e98v53e10r22k79o68v82a 3329507

Koupím u řezníka a nechám si ho namlít.Kvůli půl kilu masa nebudu umývat mlýnek, protože jsem líná.;-D

+3/0
27.3.2017 11:29

H65a57n40a 15D46o92s39t76á66l51o24v93á 1609574650914

To už jsem dlouho neviděla - u řezníka mlýnek, taky to není na každém rohu. tedy v Česku.

0/0
27.3.2017 12:54

H11e17l78e95n56a 52V29e18v94e87r13k62o68v29a 3939707

To je u nás běžné u každého řezníka.Koupím kousek masa a nechám si ho pomlít.A to nejsme prágl.:-)

0/0
27.3.2017 15:58

M85a76r36t39i78n 55K44a88r55á63s81e94k 9168983488948

No mozna se zkuste zeptat, to ze to lidi nevyuzivaji neznamena ze to reznik neumi pomlit...

+3/0
28.3.2017 15:42