Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Rychlé večeře z mletého masa, při kterých stihnete i zprávy

Rodina vyžaduje poctivé teplé jídlo k večeři, ale vám se nechce trávit dlouhý čas u sporáku. Snadná pomoc. Tyhle snadné recepty se budou částečně připravovat bez vaší asistence, takže si klidně pusťte večerní zprávy nebo seriál.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F89r68a86n78t64i74š84e86k 51V19e15s18e54l62s17k66ý 7421297561342

Dobrý den. Pokud mají smradi hlad, dejte jim pár kaček a pošlete je k benzínce na bagetu. Navíc si od nich chvilku odpočinete. Děkuji.

+3/−2
27.3.2017 15:50

H96e96l45e14n12a 95V35e45v50e68r68k56o87v20a 3429887

;-D

+1/0
27.3.2017 15:50

P10a21v68l39a 56K28v85a20p32i84l55o74v30á 7189608644257

Boloňská omáčka bez červenýho vína? 8-o:-/

+3/0
27.3.2017 11:49

M93i75l91e33n81a 75K68l48o48u45č82k49o57v29á 2436300286662

Úplně nejrychlejší jsou jen špagety bez masa s kecupem ;-D

+9/0
27.3.2017 10:34

M30a59r26t77i78n21a 35T80r26o49j60a24n41o17v13á 5403938435

Úplně nejrychlejší je chleba s máslem, trváte-li na teplé večeři tak míchaná vajíčka.

+8/0
27.3.2017 10:50

M50o65n27i45k10a 89R17o81l12l69o74v65á 5213532126515

Rychlejší je ohřát párek;-)

+7/0
27.3.2017 11:29

D40a14n98a 26T96e79n96z10l58e28r 5870332145753

Nejrychlejší je ohřát chleba (sendvičovač).:-)

+3/0
27.3.2017 13:09
Foto

H46a27n35k10a 79T62o48u84f58a35r70o95v19á 6657169607383

Trváte-li na teplé večeři, sedněte si s tim chlebem ke kamnum.;-D

+10/0
27.3.2017 18:15

J16a22n88a 76S97t41e76h45l69í67k27o85v81á 2129820770366

tak nevím, ale špagety připravuji hodinu, to tedy moc rychlé není, jako rychlé jídlo si představuji něco co mám do 10ti minut.. to by byl tak jedině snad Tatarák ;-D

+4/−2
27.3.2017 9:27

M33a56r39k21é73t49a 13Ž54e55m72l55i11č70k40o93v97á 1884800213243

Špagety se vaří cca 10-11 minut, co děláte těch zbývajících 50?

+2/−3
27.3.2017 9:35

J97a47n84a 57S63t19e93h31l98í76k33o86v27á 2819420580306

vy to maso jíte syrové? Já ho pořádně dusím a rajčata dávám syrové, prostě to rozvařím na omáčku..

+9/−1
27.3.2017 9:37

H27a42n72a 85D31o52s68t31á44l98o36v32á 1879914300714

Pořád to nemusíte dělat tak dlouho. A špagety se vaří zároveň.

+1/−2
27.3.2017 11:21

H63e37l85e70n81a 56V64e55v80e55r77k48o68v82a 3879977

Správná boloňská omáčka se vaří 2hodiny,tak bych to tady ani nedávala.:-/

+8/0
27.3.2017 11:26

M44a76r71t48i48n 37K76o93ž26í36n 1285196661970

Raději podstatně déle.

+1/0
27.3.2017 11:54

H21a83n12a 24D63o54s56t86á48l69o76v27á 1149744730294

Jistě, správná boloňská... taky si můžete udělat svoje těstoviny. Tady se píše o rychlých večeřích, ne o michelinském vaření. Já nevím, že lidi šťourají do všeho.

+4/0
27.3.2017 12:51

H62e60l21e38n87a 21V30e81v33e35r60k90o54v55a 3379547

Jistě,ale pokud budu psát o rychlé večeři,tak nezařadím tuto omáčku.To je jako svíčková,musí se vařit dlouho.

+7/0
27.3.2017 15:50

M87a82r44t93i46n 53K29a43r51á56s37e11k 9708313328118

Proc ne? Proste rajcatova omacka s masem - chutna to dobre a je to v v podstate trochu zjednodusena bolonska...

+1/0
28.3.2017 15:40

Š29á96r72k66a 97M38a19t98y63á30š90o37v92á 1641425922429

nebo polotovary.....

+1/0
27.3.2017 10:33

J32a38n31a 40S79t81e19h41l77í85k41o82v28á 2209120130586

jedině..

0/0
27.3.2017 10:42

M70i56l81a69n 56W59e72l44s40e26r 5612918498861

Ten rimsky kmin je hnus.

+2/−5
27.3.2017 7:37

Š23á44r68k48a 91M11a69t49y25á63š35o30v51á 1771265442199

není,je do určitých pokrmů, to,že Vám nechutná,neznamená,že je hnusnej...já ho v mexické a indické kuchyni hodně oblibuju....

+6/0
27.3.2017 10:33

H88a34n43a 92D85o20s71t74á77l58o95v49á 1659564490374

Nemo ve středomořské. třeba kuže po marocku - úžasné.

0/0
27.3.2017 11:22

M98i27l47e59n70a 19K11l88o31u41č27k43o35v17á 2936270946162

kůže nebo kuře?;-D

0/0
27.3.2017 12:03

J71a67n15a 92S37t33e95h72l24í51k73o98v58á 2169850910526

kůže jedině podle Ládíka ;-D

+3/0
27.3.2017 12:42

H77a84n48a 79D32o54s71t54á91l37o48v70á 1639774540584

Kuře... mám slepou klávesnici a málo to po sobě kontroluju. Kuře bez kůže, je to dušené a kůže tedy ne-e.

+2/0
27.3.2017 12:52

Š84á80r32k15a 88M23a62t96y94á59š24o31v81á 1211575432639

proč do všeho cpete mix hovězího a vepřového,neznáte mleté krůtí,jehněčí...které je mnohem lepší???

+1/0
27.3.2017 6:40

M42a49r19k67é91t45a 59Ž30e82m41l67i33č53k87o95v54á 1104310143693

Mleté krůtí a jehněčí, neseženete všude. Tady se jedná o "rychlovky" z běžně dostupných surovin. Vyměnit vepřové a hovězí za jiný druh masa, můžete vždycky.

+7/0
27.3.2017 9:33

Š47á71r64k31a 50M84a72t40y49á71š80o79v15á 1161315382449

tak krůtí maso určitě a namlít si ho může každej doma.....

+2/0
27.3.2017 10:32

H90e92l45e71n83a 15V81e94v73e51r70k27o76v81a 3889527

Koupím u řezníka a nechám si ho namlít.Kvůli půl kilu masa nebudu umývat mlýnek, protože jsem líná.;-D

+3/0
27.3.2017 11:29

H72a26n70a 83D87o27s16t72á28l79o20v59á 1879284460664

To už jsem dlouho neviděla - u řezníka mlýnek, taky to není na každém rohu. tedy v Česku.

0/0
27.3.2017 12:54

H67e20l18e38n68a 97V62e65v81e36r76k43o11v23a 3729897

To je u nás běžné u každého řezníka.Koupím kousek masa a nechám si ho pomlít.A to nejsme prágl.:-)

0/0
27.3.2017 15:58

M36a42r88t59i53n 56K72a85r72á52s13e94k 9318163548148

No mozna se zkuste zeptat, to ze to lidi nevyuzivaji neznamena ze to reznik neumi pomlit...

+3/0
28.3.2017 15:42







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.