Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rychlé večeře z mletého masa, při kterých stihnete i zprávy

Rodina vyžaduje poctivé teplé jídlo k večeři, ale vám se nechce trávit dlouhý čas u sporáku. Snadná pomoc. Tyhle snadné recepty se budou částečně připravovat bez vaší asistence, takže si klidně pusťte večerní zprávy nebo seriál.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F73r31a37n77t75i47š85e16k 81V53e37s79e19l77s98k47ý 7931177571852

Dobrý den. Pokud mají smradi hlad, dejte jim pár kaček a pošlete je k benzínce na bagetu. Navíc si od nich chvilku odpočinete. Děkuji.

+3/−2
27.3.2017 15:50

H29e65l30e17n30a 28V62e35v27e36r10k56o29v39a 3279387

;-D

+1/0
27.3.2017 15:50

P45a86v25l69a 49K94v77a48p33i45l58o36v28á 7839958754977

Boloňská omáčka bez červenýho vína? 8-o:-/

+3/0
27.3.2017 11:49

M40i16l55e68n11a 59K49l46o39u85č51k36o97v44á 1324613381960

Úplně nejrychlejší jsou jen špagety bez masa s kecupem ;-D

+9/0
27.3.2017 10:34

M97a38r19t62i83n16a 92T88r46o32j86a36n85o29v54á 5873288785

Úplně nejrychlejší je chleba s máslem, trváte-li na teplé večeři tak míchaná vajíčka.

+8/0
27.3.2017 10:50

M77o91n15i10k73a 43R51o60l55l86o93v47á 5603962196305

Rychlejší je ohřát párek;-)

+7/0
27.3.2017 11:29

D22a68n15a 50T69e32n80z74l72e30r 5900512675713

Nejrychlejší je ohřát chleba (sendvičovač).:-)

+3/0
27.3.2017 13:09
Foto

H57a16n38k31a 87T93o55u46f82a31r67o45v55á 6947799257203

Trváte-li na teplé večeři, sedněte si s tim chlebem ke kamnum.;-D

+10/0
27.3.2017 18:15

J28a31n45a 58S32t16e52h15l57í10k63o42v11á 2849440310336

tak nevím, ale špagety připravuji hodinu, to tedy moc rychlé není, jako rychlé jídlo si představuji něco co mám do 10ti minut.. to by byl tak jedině snad Tatarák ;-D

+4/−2
27.3.2017 9:27

M98a98r91k23é24t86a 62Ž75e23m19l70i54č21k62o53v37á 1704680443243

Špagety se vaří cca 10-11 minut, co děláte těch zbývajících 50?

+2/−3
27.3.2017 9:35

J66a10n16a 74S87t85e19h21l25í58k32o67v53á 2419800910626

vy to maso jíte syrové? Já ho pořádně dusím a rajčata dávám syrové, prostě to rozvařím na omáčku..

+9/−1
27.3.2017 9:37

H43a15n21a 73D14o20s53t98á76l85o40v28á 1279444830384

Pořád to nemusíte dělat tak dlouho. A špagety se vaří zároveň.

+1/−2
27.3.2017 11:21

H56e44l22e89n79a 97V64e63v94e32r80k38o77v90a 3769577

Správná boloňská omáčka se vaří 2hodiny,tak bych to tady ani nedávala.:-/

+8/0
27.3.2017 11:26

M41a63r65t58i90n 25K88o24ž75í55n 1705516341820

Raději podstatně déle.

+1/0
27.3.2017 11:54

H67a23n20a 76D72o43s25t37á67l21o33v82á 1949224420954

Jistě, správná boloňská... taky si můžete udělat svoje těstoviny. Tady se píše o rychlých večeřích, ne o michelinském vaření. Já nevím, že lidi šťourají do všeho.

+4/0
27.3.2017 12:51

H66e23l30e81n37a 12V55e69v62e11r73k70o65v96a 3399517

Jistě,ale pokud budu psát o rychlé večeři,tak nezařadím tuto omáčku.To je jako svíčková,musí se vařit dlouho.

+7/0
27.3.2017 15:50

M53a27r58t46i22n 49K33a65r33á58s67e52k 9258933588748

Proc ne? Proste rajcatova omacka s masem - chutna to dobre a je to v v podstate trochu zjednodusena bolonska...

+1/0
28.3.2017 15:40

Š92á92r27k67a 95M63a29t66y48á48š21o74v13á 1731835492619

nebo polotovary.....

+1/0
27.3.2017 10:33

J85a69n54a 88S76t72e18h54l76í65k43o53v79á 2759680820156

jedině..

0/0
27.3.2017 10:42

M74i11l76a72n 12W14e15l83s43e48r 5652828138461

Ten rimsky kmin je hnus.

+2/−5
27.3.2017 7:37

Š87á23r63k48a 31M49a30t25y37á83š24o25v86á 1601825432739

není,je do určitých pokrmů, to,že Vám nechutná,neznamená,že je hnusnej...já ho v mexické a indické kuchyni hodně oblibuju....

+6/0
27.3.2017 10:33

H19a96n40a 71D78o43s77t52á31l87o15v73á 1359294410234

Nemo ve středomořské. třeba kuže po marocku - úžasné.

0/0
27.3.2017 11:22

M27i21l13e59n60a 41K98l90o58u24č26k88o68v40á 1954853131750

kůže nebo kuře?;-D

0/0
27.3.2017 12:03

J86a49n34a 93S65t34e58h73l94í29k87o12v19á 2719210650366

kůže jedině podle Ládíka ;-D

+3/0
27.3.2017 12:42

H29a83n51a 25D94o80s50t13á48l47o91v49á 1559114650484

Kuře... mám slepou klávesnici a málo to po sobě kontroluju. Kuře bez kůže, je to dušené a kůže tedy ne-e.

+2/0
27.3.2017 12:52

Š40á63r16k64a 52M25a82t70y57á31š37o78v92á 1861955152269

proč do všeho cpete mix hovězího a vepřového,neznáte mleté krůtí,jehněčí...které je mnohem lepší???

+1/0
27.3.2017 6:40

M24a10r15k61é72t47a 11Ž42e54m20l32i92č35k63o65v81á 1464660553373

Mleté krůtí a jehněčí, neseženete všude. Tady se jedná o "rychlovky" z běžně dostupných surovin. Vyměnit vepřové a hovězí za jiný druh masa, můžete vždycky.

+7/0
27.3.2017 9:33

Š93á77r96k55a 72M31a18t83y45á85š33o46v85á 1861815632639

tak krůtí maso určitě a namlít si ho může každej doma.....

+2/0
27.3.2017 10:32

H16e85l53e82n71a 27V60e27v88e20r64k81o51v98a 3189977

Koupím u řezníka a nechám si ho namlít.Kvůli půl kilu masa nebudu umývat mlýnek, protože jsem líná.;-D

+3/0
27.3.2017 11:29

H58a53n92a 91D30o26s85t24á64l55o66v37á 1689384280774

To už jsem dlouho neviděla - u řezníka mlýnek, taky to není na každém rohu. tedy v Česku.

0/0
27.3.2017 12:54

H21e98l74e48n93a 20V15e66v42e73r30k32o98v84a 3859427

To je u nás běžné u každého řezníka.Koupím kousek masa a nechám si ho pomlít.A to nejsme prágl.:-)

0/0
27.3.2017 15:58

M40a54r65t70i94n 49K98a59r29á25s23e42k 9978823158898

No mozna se zkuste zeptat, to ze to lidi nevyuzivaji neznamena ze to reznik neumi pomlit...

+3/0
28.3.2017 15:42







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.