Ona

Diskuze

Luxusní houbový kuba podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

Houbový kuba je klasické české vánoční jídlo, na které se však v některých domácnostech zapomíná. Je to velká škoda, protože tradiční recept rozhodně není zastaralý. O své tipy na tuto pochoutku se s námi podělil uznávaný šéfkuchař Jan Punčochář.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeste ze mam doma pritele, co umi varit opravdu luxusne a i po 10 letech prekvapi V

0 0
možnosti

Na muj vkus malo lanyzu, krevet a kaviaru..

5 0
možnosti
Foto

No, nevím. Asi jsou různé krajové varianty. Ale u nás kdybych naservírovala kubu takhle "rozblemcaného", tak to nikdo jíst nebude. Ale fotky jsou to pěkné!

2 1
možnosti

Vino do kuby? Možná luxusní, ale za mě prasarna...

7 1
možnosti

Proboha dejte tomu klukovi už toho mišelína, dyť je nešťastnej...

1 0
možnosti

Luxusní kuba?? To jako fakt? Jídlo těch nejchudších lidí ve spojení se slovem luxus???Proboha dejte mu už toho michelina, vždyť to je hrozný jak ten kluk trpí... Už fakt blázní..:(

5 0
možnosti
Foto

Ať se na mne pan šéfkuchař nezlobí, ale je to prznění staročeského kuby!

4 1
možnosti

P64a54v37e74l 57K19h73a56i43l

17. 12. 2016 12:22

Takové množství jídla na tak velkém talíři je opravdu luxus, cena bude jistě lidová. Rv

1 1
možnosti

Nerozumím tomu principu: šéfkuchař by měl podle mě dbát na použití sezónních potravin. Do kuby se odjakživa dávaly sušené hříbky, protože ty čerstvé prostě nebyly. A z restaurací chodím nejraději do těch, které mění nabídku podle toho, co právě u nás roste.

8 0
možnosti