- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A je to zdravý? Zejména ty knedlíky "násátý" tukem.
Já to raději nečtu, mrknu se na Karolinu, jen chci říct, že maminka dělala husu na majoránce.. Od tý doby to někdy děláme doma.. Zkuste, třeba kachnu, není to tak drahý ..
Nevím, ale podle mých skromných asi jen čtyřicetiletých kuchařských zkušeností nebude husa po 25 minutách při 200°C a 2 hodinách při 170°C dobře upečená... Spíš bude syrová.
Nevím, proč uvádíte recept, jak co nejlépe zkazit svatomartinskou husu. Před šesti lety jste zveřejnili recept Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin
Kdo to někdy zkusil, už nikdy nepeče husu jinak.
Ještě dodatek - včera jsem ji tak upekl a opět to nemá chybu.
Máte mě na svědomí. Jenom přečtením tohoto článku jsem si poslintala klávesnici a přibrala minimálně jedno kilo))
Sice mně nestačilo jen čtení článku, ale to kilo mám asi taky navrch, páč jsem před tím dlabal husičku s červeným zelíčkem a knedlíkem a furt jsem měl málo.