Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Svatomartinská husa krok za krokem. A rohlíčky jako sladká tečka

Na svatého Martina velí česká tradice upéct si husu a zapít ji mladým vínem. Prozradíme vám, jak docílit křupavé kůrčičky, kdy sbírat tuk i co dobrého k ní zakousnout. A nezapomeneme samozřejmě ani na sladkou tečku v podobě tradičních svatomartinských plněných rohlíčků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M34a72r74t48i96n 81J85i93r14o42u86s12e94k 7816635325348

A je to zdravý? ;-D Zejména ty knedlíky "násátý" tukem. ;-D

0/0
12.11.2016 13:55

A44n53t18o74n11í80n 89N69e35b95u58ž86e87l85s29k71ý 7255919616820

Já to raději nečtu, mrknu se na Karolinu, jen chci říct, že maminka dělala husu na majoránce.. Od tý doby to někdy děláme doma.. Zkuste, třeba kachnu, není to tak drahý ..

0/0
11.11.2016 13:49

M72a82r54t29i74n12a 15T11r46o63j87a52n82o56v23á 5323388925

Nevím, ale podle mých skromných asi jen čtyřicetiletých kuchařských zkušeností nebude husa po 25 minutách při 200°C a 2 hodinách při 170°C dobře upečená...:-/ Spíš bude syrová.

+13/0
10.11.2016 14:55

A53n81t15o22n10í32n 97N15e28b23u25ž86e12l30s79k59ý 7515889336430

To máte recht.

+1/0
11.11.2016 13:50

J72i94ř78í 53P15o46s53p75í40š74i62l 5908775716195

Nevím, proč uvádíte recept, jak co nejlépe zkazit svatomartinskou husu. Před šesti lety jste zveřejnili recept Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin

Zdroj: http://hobby.idnes.cz/svatomartinska-husa-krok-za-krokem-pece-se-sama-bez-kontroly-13-hodin-1gi-/hobby-domov.aspx?c=A101108_145649_hobby-domov_bma

Kdo to někdy zkusil, už nikdy nepeče husu jinak.

+3/0
10.11.2016 14:28

J55i69ř71í 59P56o24s56p88í89š24i43l 5438175916415

Ještě dodatek - včera jsem ji tak upekl a opět to nemá chybu.

+1/0
10.11.2016 14:29

J66i89ř88í 64P97o73s38p98í75š56i56l 5678405656315

Ještě dodatek 2 - ale ty knedlíky vypadají luxusně, zkusím.

+2/0
10.11.2016 14:30

L47í24d92a 73V20š87e90t42e19č86k83o15v64á 5190703389616

Máte mě na svědomí. Jenom přečtením tohoto článku jsem si poslintala klávesnici a přibrala minimálně jedno kilo))

+2/0
10.11.2016 13:44

J43i72ř84í 72P35o79s96p79í56š93i24l 5138875826895

Sice mně nestačilo jen čtení článku, ale to kilo mám asi taky navrch, páč jsem před tím dlabal husičku s červeným zelíčkem a knedlíkem a furt jsem měl málo.

0/0
10.11.2016 14:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.