Ona

Diskuze

Užívejte si jídlo jako Ital. Úžasné sýrové recepty pro sladký život

Italové jsou známí svou láskou z dobrému jídlu a důrazem na kvalitní suroviny. Italská kuchyně a speciality jsou pro ně kulturním dědictvím, o které se ale rádi dělí s celým světem. Vyzkoušet to můžete v rámci festivalu Pravá chuť Dolce Vita ve vybraných pražských restauracích, anebo přímo ve vaší kuchyni s pomocí následujících receptů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem - na to opravdu potřebujeme recept;-D

0 0
možnosti

Tak to jsou fakt UZASNE recepty, reklama na syry nebo co ? To je kuchyne jak z ceskyho pajzlu, jen misto eidamu parmezan.:-P

1 0
možnosti

M28i83l23a42n 62G83á71l

16. 10. 2016 2:43

Já myslím, teď se tedy nechci dotkout autora, že přinést většinu z těchto šmakulád Italovi na stůl, tak se neudrží a vrhne... Kde jste proboha přišli na to, že italská kuchyně spočívá v tom na všechno nakydat sýr, zalít smetanou a upéct?

7 0
možnosti

.. nejsem Ital.. ale mám za to, že by každý rodilý Ital nad tou nechutně tlačenou frází "jezte jako Ital" pořádně vy-blil.. nic z toho totiž ani náhodou nepřipomíná běžnou italskou kuchyni.. a vůbec.. idnes.. kdy k--rva konečně zavedete nějakého OMBUDSMANA, u kterého si budou moci čtenáři stěžovat na totálně neschopné, zprofanované a naprosto MIMO redaktory??!! Jste nechutný bulvár. Rv

7 0
možnosti

Tak to je zas výplod, pana Pohlreicha by odvezli k Chocholouškovi... nevíš, nakydej plno tatarky, zalij smetanou a posyp sýrem, sice to není eidam třicítka, ale žádná hitparáda... škoda parmazánu... pokud si chcete užívat jídlo jako Ital, tak takhle fakt ne... tady v Itálii se traduje jednoduchost a kvalita surovin, tyhle kulinářské zázraky Ital neviděl ani z rychlíku; připadá mi to jako by nějaký amatér chtěl udělat reklamu na italské sýry (všude samé DOP), schrastil pár českých receptů a hlava nehlava je tam zakomponoval, fujtajbl... amatérizmus na všech frontách; vzkaz pro OnaDNES: když něčemu nerozumím, tak se do toho nese**... v dnešní době, kdy je gastronomie na vzestupu, jistě není problém obrátit se na nějakého skutečného odborníka a nešířit bludy; to je po xté, co vaše "italská kuchyně" fakt není italská

9 0
možnosti
Foto

J87i73ř42í 68Š31a51f30e39r

15. 10. 2016 10:49

To jsou tedy opravdu úžasné recepty: udělejte normální jídlo, jak ho znáte a zasypte to parmezánem.

Btw. recept Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem... prosím o info, kde jste přišli na to, že je to italský recept, nějak tomu nevěřím...

7 0
možnosti

tak tak, moje řeč... celé kuře zbavíme kůže, rozpůlíme, aby se nám lépe VYSUŠILO ;-D ...zbavme ho vlastního tuku, abychom na něj pak mohli nakydat ten sýr, to je logické, ne? Hlavně ať je DOP... Jo, a nezapomeňte ho utopit ve smetaně.

6 0
možnosti