- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem - na to opravdu potřebujeme recept
Tak to jsou fakt UZASNE recepty, reklama na syry nebo co ? To je kuchyne jak z ceskyho pajzlu, jen misto eidamu parmezan.
Já myslím, teď se tedy nechci dotkout autora, že přinést většinu z těchto šmakulád Italovi na stůl, tak se neudrží a vrhne... Kde jste proboha přišli na to, že italská kuchyně spočívá v tom na všechno nakydat sýr, zalít smetanou a upéct?
.. nejsem Ital.. ale mám za to, že by každý rodilý Ital nad tou nechutně tlačenou frází "jezte jako Ital" pořádně vy-blil.. nic z toho totiž ani náhodou nepřipomíná běžnou italskou kuchyni.. a vůbec.. idnes.. kdy k--rva konečně zavedete nějakého OMBUDSMANA, u kterého si budou moci čtenáři stěžovat na totálně neschopné, zprofanované a naprosto MIMO redaktory??!! Jste nechutný bulvár.
Tak to je zas výplod, pana Pohlreicha by odvezli k Chocholouškovi... nevíš, nakydej plno tatarky, zalij smetanou a posyp sýrem, sice to není eidam třicítka, ale žádná hitparáda... škoda parmazánu... pokud si chcete užívat jídlo jako Ital, tak takhle fakt ne... tady v Itálii se traduje jednoduchost a kvalita surovin, tyhle kulinářské zázraky Ital neviděl ani z rychlíku; připadá mi to jako by nějaký amatér chtěl udělat reklamu na italské sýry (všude samé DOP), schrastil pár českých receptů a hlava nehlava je tam zakomponoval, fujtajbl... amatérizmus na všech frontách; vzkaz pro OnaDNES: když něčemu nerozumím, tak se do toho nese**... v dnešní době, kdy je gastronomie na vzestupu, jistě není problém obrátit se na nějakého skutečného odborníka a nešířit bludy; to je po xté, co vaše "italská kuchyně" fakt není italská
To jsou tedy opravdu úžasné recepty: udělejte normální jídlo, jak ho znáte a zasypte to parmezánem.
Btw. recept Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem... prosím o info, kde jste přišli na to, že je to italský recept, nějak tomu nevěřím...
tak tak, moje řeč... celé kuře zbavíme kůže, rozpůlíme, aby se nám lépe VYSUŠILO ...zbavme ho vlastního tuku, abychom na něj pak mohli nakydat ten sýr, to je logické, ne? Hlavně ať je DOP... Jo, a nezapomeňte ho utopit ve smetaně.