Diskuze

Tři jednoduché omáčky, které povýší domácí grilovačku na zážitek

S pěkným počasím se spousta z nás pouští do oblíbené úpravy masa i zeleniny nad žhavými uhlíky. Pokud si kromě špízů a salátu připravíte pro své hosty i následující rychlé omáčky podle šéfkuchaře Jana Kracíka, tak na vaši grilovačku jen tak nezapomenou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty recepty mi přijdou zbytečně složité.... Já dělám k masu několik druhů omáček, základ tvoří vždy zakysaná smetana. Do jedné dávám jen nasekaný kopr a libeček, trochu soli. Další je s rozmačkaným česnekem. Třetí medovo-hořčičná (používám hrubozrnou horčiči, nejlépe Bavorskou, ale Kremžská je taky OK. Pak sýrové omáčky, jedna s nivou, druhá s balkánským sýrem..... S všechny jsou k masu skvělé :-) A vždy stačí (kromě té zakysané smetany a soli) 1-2 suroviny.

0 0
možnosti