- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Musim uznat, ze ty recepty zneji dobre, ackoli nejsem vitarian...dokonce jsem dostala chut na ten jahodovy nanuk, mnam
Jo, občas kvůli velkému množství vitaminu a enzymu, proč ne :) Tak jako pro inspiraci...Nedávno jsem zkoumala složení klasický zmzliny a teda nic moc
Ono je asi jedno vitarián nevitarián, prostě to nejzdravější je doma vyrobené
Hele a vědí vitariáni, že nejen že nesmí jídlo ohřívat nad 40°C (či kolik to je) tak by se jídlo nemělo ani přiblížit k ledničce či elektrickým přístrojům. To elektromagnetické pole kolem nich ničí výživové hodnoty, které se tak zoufale snaží z jídla vydobýt.
A tak nějak by mohla začít další "vědecká" studie z níž se vyvine ještě extrémnější stravování než vitariánství.
Holt pračlověk byl asi hlupák když objevil lov, hospodaření, oheň a vaření a prodloužil tak lidský život na několikanásobek původní délky a příjmem i živočišných bílkovin nezůstal tupým býložravcem, ale tvorem s dynamicky se rozvíjejícím mozkem.
Některé vitariánské recepty jsou dobré stejně jako některé vegetariánské či Atkinsonovy diety, ale jako stravovací koncept obsahují a přináší více nesmyslů a škod než užitku.
Konzumace zivocisnych bilkovin nema zadny pozitivni vliv na prodlouzeni zivota.Z vlastni zkusenosti vim, ze je tomu prave naopak. Na prodlouzeni zivota ma nejvetsi zasluhu predvsim lekarska veda. Snad byste netvrdil, ze konzumaci masa se dal vylecit treba mor.