- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Máte pravdu, v Thajsku toaletní papír nepoužívají, většinou mají bidetové sprchy...
co takhle tu směs nechat odkapat na cedníku, než se dá na talíř?
A vychladnout?
Ale i tak z toho ještě potom vykape dost dalšího tuku. Tohle vůbec není špatný nápad.
"Chytrý talíř umí vstřebat přebytečný tuk a kalorie z jídla".....aha...takže to vlastně pak budeme díky takovým "vynálezům" žrát polystyren nebo nic neříkající a nijak nezapáchající a nijak nechutnající amarouny, že? Jděte s tím někam!!!!!
podle titulku jsem nabyla dojmu, že ten talíř to jídlo sež...e za mě
Tady už se nesmí napsat ani "sežere?"
Prostě talíř s důlkama. Na nudle, rejži atd asi dobrý ale vsadím boty že knedlík by to z těch dolíků vysosal
Budou taky sklenky, které vytáhnou z nápojů cukr? Tuk je pro tělo potřebný, cukr škodlivý.
Navic konzumace cholesterolu ma jen minimalni vliv na cholesterol v krvi.
30 kalorií.....no nevím a stojí to vůbec za to?