Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba

V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu bylo dříve. Bez některých velikonočních dobrot si ale tyto svátky představit nelze. Přinášíme vám proto několik klasických pokrmů od nás i ze zahraničí, které by na velikonoční tabuli neměly chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F86r94a82n72t73i46s46e35k 37S90a98l73a55j16k90a 6201798235816

Jenom necita může vzít život jehněti,fůj Velikonocím.

+1/0
25.3.2016 12:41

I12v48a88n38a 88N11e28j19e57d78l29í74k52o20v44á 6848894553603

Ta topografie č.7 zobrazuje ty pravé velikonoční dekorace ;-)

+1/0
24.3.2016 18:50
Foto

S29y60l16v83i95e 71M58a98c17h74o48v14á 3161275265156

;-D;-D;-D

0/0
4.4.2016 15:01

P63a96v92l63a 62H26r67a27d59i83l79o64v88a 3657591401904

Je nejaky rozdil mezi velikonocni nadivkou a sekanici ? Ze to v clanku evidentne odlisuji. Ja myslela, ze je to to same.

0/0
24.3.2016 14:10

R29a17d97e16k 75K40o38p81u36l79e15t50ý 9607127697881

Nějak jsem v tom slovenském receptu nenašel co udělat s králíkem, který je v rotpisu surovin.

0/0
24.3.2016 7:16

J23a50n30a 36K39u92b12o10v31á 6139412828920

Očividně došlo k přeměně králičí pečeně na játra, což dost zamrzí. Obráceně by to bylo výhodnější;-D

0/0
24.3.2016 10:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.