Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba

V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu bylo dříve. Bez některých velikonočních dobrot si ale tyto svátky představit nelze. Přinášíme vám proto několik klasických pokrmů od nás i ze zahraničí, které by na velikonoční tabuli neměly chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F53r78a75n27t12i43s83e24k 18S86a32l70a79j39k29a 6911988725686

Jenom necita může vzít život jehněti,fůj Velikonocím.

+1/0
25.3.2016 12:41

I83v76a73n70a 59N31e49j91e76d87l90í38k41o13v82á 6728474783653

Ta topografie č.7 zobrazuje ty pravé velikonoční dekorace ;-)

+1/0
24.3.2016 18:50
Foto

S38y67l23v98i20e 66M72a25c76h46o97v46á 3761725725556

;-D;-D;-D

0/0
4.4.2016 15:01

P94a78v18l25a 94H62r50a16d36i26l57o90v66a 3957661801224

Je nejaky rozdil mezi velikonocni nadivkou a sekanici ? Ze to v clanku evidentne odlisuji. Ja myslela, ze je to to same.

0/0
24.3.2016 14:10

R43a43d10e69k 77K63o13p85u16l72e54t78ý 9507247647671

Nějak jsem v tom slovenském receptu nenašel co udělat s králíkem, který je v rotpisu surovin.

0/0
24.3.2016 7:16

J56a87n93a 39K62u69b75o27v16á 6729922198810

Očividně došlo k přeměně králičí pečeně na játra, což dost zamrzí. Obráceně by to bylo výhodnější;-D

0/0
24.3.2016 10:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.