Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Dietní potraviny nefungují. Za 50 let to pochopíme, tvrdí expertka

Obě dvě věří svému návodu na život. Přišly si na něj samy a teď své poznatky předávají dál. Specialistka na zdravotní prevenci Margit Slimáková hájí zdravý životní styl hlavně přes jídlo. Otázky jí v rozhovoru kladla mentální koučka Petra Krajčinovič, která léčí hlavně hlavu a duši.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L32u15m31i92r 91N35o15v39a49k 8281773846598

tak paní by radši hladověla, než snědla rohlik :) no každý výživový poradce vám poví, že hladovění není pro tělo 2x dobré, zdravější je zřejmě ten rohlik... a prosimvás!!! kváskový chleba a chleba normální vás opravdu nezachrání na zdraví, je možná lépe stravitelný, ale je to klasický příklad "zázraku"... já znám bio lidi, kteří si kupují VÝHRADNĚ kváskový chleba a opékají ho v topinkovači, kde opékáním, připalováním vznikají rakovinotvorné látky... zdravá strava vychází jedině ze SELSKÉHO ROZUMU. Je prokázáno, že jediná zdravá strava je "středozemní dieta" a k ní trochu japonského jídelníčku... už asi tisíc let...

0/0
1.4.2016 13:37
Foto

M61i54r66o45s61l51a19v 49S58t98e42i86n47e81r 6678654543335

Zkušenost je: tělo si svoje samo vyžádá, je pouze třeba, mu vyhovět a nenechat se ohlupovat nějakými sektáři. Problém je také, že to, co by vám vyhovovalo, není vždy tak lehko k mání-

Třeba přírodně kysané zelí, přírodně kvašené okurky, sojové klíčky, pálivé papriky, opravdu voňavá rajčata, chléb z kamenné pece, vepřová pečeně s křupavou kůrkou, šunkové klobásy se skutečným masem atd.

Už taková svěží salátová okurka nakrouhaná s troškou soli a šlukem octa může to jídlo zpestřit, ale i obyčejné kysané zelí s nastrouhanou mrkvičkou je třeba k párku lepší, než hořčice. Je s tím jenom trochu více práce.

Příliš zřídka se připravuje hrachová kaše, krémová květáková polévka ne z pytlíku, ale opravdu z květáku- karfiólu, hovězí polévka z kostí, ty už skoro nikde nedostanete. I dršťková, ó hamba, už se skoro nikde nedostane, polévky z kýblu nebo pytlíku jsou skoro bez práce.

+1/0
27.3.2016 23:03

K76a89t35e72r77i21n57a 82Z31a43n18á35š18k70o47v46á 1260206163733

jak o tom tak pistete, hned bych si dala. hlavne vonava rajcata a ten chleba z pece :-)

0/0
28.3.2016 18:21

L73u18k50á40š 83H33o62f37m46a12n 1373484232556

Proč se tenhle v podstatě okrajový článek z OnaDnes, vydaný 21.3.2016, ukazuje v hlavních zprávách už týden?

+5/0
27.3.2016 18:34

P10a73v11e77l 32P33í36p35a 1421475128217

Zaplacená reklama je zaplacená reklama. Holky si zaplatili víc než týden tak to je hlavní zpráva.

+1/0
28.3.2016 8:09
Foto

J82a31n 79H73a17v58e24l24k48a 3531376971355

Expertka má padesátiletý náskok před ostatními. Musí být fakt dobrá. Ale myslí si to kromě ní také ještě někdo další?

0/0
27.3.2016 14:58

J75a82k18u68b 75K43ř44e34č40e47k 9242199896769

Nahraďte vysedávací schůzky chůzí. Hmm a to jako tak, že všichni v rukou nesou laptopy, jiný nese whiteboard , další projektor. Expertka to asi bude.

+4/0
27.3.2016 8:57

J68i71ř61í 35K29l59e20j25n13a 2227328626827

a taky nevyhubit farmáře

0/0
27.3.2016 14:11

R21a25d29i33m 89S92i18m56u88n90e11k 2120980866124

někteří kolegové jsou líní už dojít i pro papíry ke kopírce a nechávají si je nosit.. já průběžné chodím sem a tam, na záchod, pro pití, kouknout se někam, atd.

0/0
28.3.2016 21:39




mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.