Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nerozlučná dvojka brokolice a sýr. Kuličky s parmezánem i quiche

S brokolicí vám nuda v kuchyni rozhodně nehrozí. Vyzkoušejte následující skvělé recepty kombinující brokolici s parmezánem, čedarem i plísňovým sýrem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T52e83r23e56z46a 31N46o17v90o96t90n16á 7729413327527

S brokolicí je zábava hlavně za pár hodin po pozření ;-D

13.3.2016 21:24

K61r45i88s75t16i97n88a 20D96o78u16b37r44a68v60o95v98á 3447815477504

Připojuji se k tomu křehkému těstu. je to neporovnatelně jiný výsledek a stojí to za to. je jednoduché a není třeba si kazit quiche listovým těstem.

13.3.2016 20:09

P32e16t71r 53J81u26r42č57e44k 4839104140

Šůša vůbec netuší, z čeho se dělá pravá francouzská quiche, toto je ubohá imitace. Žádné listové těsto, ale speciální křehké těsto, které je po upečení kompaktní a nelístkuje. Žádné mléko s vejci, ale créme fraiche nebo alespoň kysaná smetana naředěná sladkou a se žloutkem a lžičkou mouky.

13.3.2016 19:42

M25a73r75t71i57n 66K54o93p12e58c67k24ý 3188717319464

Ok, až na "tip blogerky Šůši". To si děláte legraci, že opíšete doslova z wikipedie definici, co je to Bleu d’Auvergne a uděláte z toho "tip" a navíc nějaké "blogerky"?!? 8-oRv

13.3.2016 13:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.