Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zlepšete své zažívání. Pomůže běh, bylinky i změna jídelníčku

Trávicí potíže se projeví bolestí břicha nebo také pálením žáhy. Tělo tak dává najevo, že už je cukrů a tuků doslova plné, a prosí o stravu, kterou zvládne lépe zpracovat. Nemyslí tím tabletku z lékárny, spíše volá po vyvážené stravě, malých porcích a pohybu. Jak zlepšit zažívání, zjišťoval magazín Rodina DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E94v60a 58H56u64r76t72o72v56a 9244526536548

Žaludeční vředy způsobuje Helicobacter Pylori. Ne stres.

+1/0
31.1.2016 18:54

L53u65c91i23e 57P83o70k13o61r85o86v82á 1761272854692

Vláknina neboli Psyllium - na každá vláknina je přece psyllium

+1/0
31.1.2016 14:05

L24u26k91á43š 98A51d52a58m92e88c 3277383130217

"NEBOLI spojuje dva výrazy významem přibližně stejné (zprav. růz. pojmenování téže věci)"

Zdroj: Slovník spisovného jazyka českého

0/0
1.2.2016 22:32

M38i83l83a15n 69C49i95h92l10á15ř 6308745182727

Přežeru se jako prase,

vůbec mi to neva,

je to jenom o grimase,

když se krouti střeva.

Vyběhnu na toaletu,

jsem rad,že to přežiji,

bafnu jednu cigaretu,

trávu doma pěstuji.

0/0
31.1.2016 8:03

J74a78n 46M89e13r58t40a 3322180531138

Proč každý podobný článek musí zahrnovat seznam "zázraků"? "Chilli papričky: Pálivé chilli papričky dokážou rozpohybovat i línější organismus. Zrychlují metabolismus a navíc obsahují bílkoviny, které se hodí při hubnutí." Jo, obsahují 2 g bílkovin na 100 g. Podobně jako třeba brambory a kde co dalšího. Akorát pro většinu lidí je jednodušší sníst 100 g brambor než 100 g pálivých papriček. Když si přihodím papričku o hmotnosti 5 g do jídla, tak mě 0,2 % doporučené denní dávky bílkovin fakt nevytrhne.

+6/0
30.1.2016 12:58

Z10d17e97n34ě39k 54R66a90j33s12k13ý 4771176765886

Přidám se: Jaký je rozdíl mezi kořením a chili papričkou, když kayenský pepř je rozemletá paprička? Přitom článek papričku doporučuje, ale koření prý dráždí. Čím dráždí takový kmín?

Jinak zase nemohu říci, že je napsán špatně, problém je ale vždy v "univerzálnosti." Co totiž prospívá jednomu, to může druhému škodit. :-P;-)

+3/0
31.1.2016 10:08

A75n24t20o71n67í90n 77S77á78d55l97í24k 7798729883293

Kdo nezažil reflux,těko pochopí změnu jídelníčku a velikosti porcí!

V článku je to docela dobře napsáno!

0/0
31.1.2016 23:50

A40n79t15o62n51í70n 62S55á48d38l51í15k 7698969713683

omluva: těžko

0/0
31.1.2016 23:51

P10e36t44r29a 60N50o61v35á31k37o51v36á 7258736934128

Tak rozdíl je už jenom v tom, že jedno je čerstvé a druhé vysušené. Mezi čerstvými a sušenými bylinkami je vždy rozdíl, takže může být rozdíl i mezi čerstvými (míněno ještě nevysušenými) a sušenými papričkami.

0/0
13.2.2016 22:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.