Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zlepšete své zažívání. Pomůže běh, bylinky i změna jídelníčku

Trávicí potíže se projeví bolestí břicha nebo také pálením žáhy. Tělo tak dává najevo, že už je cukrů a tuků doslova plné, a prosí o stravu, kterou zvládne lépe zpracovat. Nemyslí tím tabletku z lékárny, spíše volá po vyvážené stravě, malých porcích a pohybu. Jak zlepšit zažívání, zjišťoval magazín Rodina DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E18v94a 41H24u44r63t81o19v83a 9144846466738

Žaludeční vředy způsobuje Helicobacter Pylori. Ne stres.

+1/0
31.1.2016 18:54

L75u25c53i36e 77P54o25k21o86r63o23v28á 1371932444162

Vláknina neboli Psyllium - na každá vláknina je přece psyllium

+1/0
31.1.2016 14:05

L85u73k94á28š 57A28d97a91m89e53c 3717573690897

"NEBOLI spojuje dva výrazy významem přibližně stejné (zprav. růz. pojmenování téže věci)"

Zdroj: Slovník spisovného jazyka českého

0/0
1.2.2016 22:32

M67i38l55a48n 21C95i12h35l70á41ř 6688615632797

Přežeru se jako prase,

vůbec mi to neva,

je to jenom o grimase,

když se krouti střeva.

Vyběhnu na toaletu,

jsem rad,že to přežiji,

bafnu jednu cigaretu,

trávu doma pěstuji.

0/0
31.1.2016 8:03

J29a37n 79M49e62r80t88a 3692770591108

Proč každý podobný článek musí zahrnovat seznam "zázraků"? "Chilli papričky: Pálivé chilli papričky dokážou rozpohybovat i línější organismus. Zrychlují metabolismus a navíc obsahují bílkoviny, které se hodí při hubnutí." Jo, obsahují 2 g bílkovin na 100 g. Podobně jako třeba brambory a kde co dalšího. Akorát pro většinu lidí je jednodušší sníst 100 g brambor než 100 g pálivých papriček. Když si přihodím papričku o hmotnosti 5 g do jídla, tak mě 0,2 % doporučené denní dávky bílkovin fakt nevytrhne.

+6/0
30.1.2016 12:58

Z79d95e95n18ě79k 61R34a66j24s16k53ý 4371696655886

Přidám se: Jaký je rozdíl mezi kořením a chili papričkou, když kayenský pepř je rozemletá paprička? Přitom článek papričku doporučuje, ale koření prý dráždí. Čím dráždí takový kmín?

Jinak zase nemohu říci, že je napsán špatně, problém je ale vždy v "univerzálnosti." Co totiž prospívá jednomu, to může druhému škodit. :-P;-)

+3/0
31.1.2016 10:08

A66n73t76o92n91í86n 85S38á40d36l73í51k 7298889503153

Kdo nezažil reflux,těko pochopí změnu jídelníčku a velikosti porcí!

V článku je to docela dobře napsáno!

0/0
31.1.2016 23:50

A56n65t78o43n46í11n 54S73á45d60l80í12k 7558619223733

omluva: těžko

0/0
31.1.2016 23:51

P95e35t21r33a 79N20o84v33á86k14o18v32á 7518316974928

Tak rozdíl je už jenom v tom, že jedno je čerstvé a druhé vysušené. Mezi čerstvými a sušenými bylinkami je vždy rozdíl, takže může být rozdíl i mezi čerstvými (míněno ještě nevysušenými) a sušenými papričkami.

0/0
13.2.2016 22:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.