Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zkuste nutričně vyváženou a na přípravu nenáročnou krabičkovou dietu

Žádné zákazy, příkazy a omezení, ale chutná jídla připravená podle zásad moderní gastronomie. To je dieta, které fandíme. Už žádná speciální jídla pro vás a ostatní členy rodiny, vařit budete jenom jednou. Jenom nezapomeňte schovat „svou“ dietní porci na druhý den do krabičky, abyste měla s sebou vždycky hotové jídlo do práce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D26a45g66m52a68r 88P69a48l82i90c79k10o84v34a 2449831716775

Vážení a milí, jako jednatelka firmy COOL COOK CZ s,r.o která s důvěrou poskytla redakci ONA Dnes nejen veškeré receptury ,ale i kompletní přesné nutričně vypočítané a vyvážené jídelníčky musím konstatovat následující. Bohužel náš materiál byl změněn a nesprávně zveřejněn (bez příloh pečiva k snídaním a svačinám) a mnoho jiných chyb. Proto např.neseděly denní energetické hodnoty. Naše firma používá s úspěchem tyto jídelníčky jod svého založení o čemž se můžete přesvědčit na našich webových stránkách www.coolcook.eu a máme řadu spokojených klientů z řad diabetiků a i těch,kteří chtěji jíst racionálně a při tom pestře. Dagmar Paličková-jednatelka společnosti

0/0
13.1.2016 13:09

J92i94r32i 42Z33u95z40a47ň58á68k 4258470613906

Nejlepší dieta je nežrat jako prase a to je ten základ.;-D

0/0
12.1.2016 12:12

J24a50r76k84a 17K71r83e75j29č73í 8374456831380

Nejsem výživový poradce, ale zajímám se o to. Návod se mi na hubnutí moc nezdá (vlastně jo zhubnete, ale co ten jojo efekt?). Pokud chceme zhubnout, měli bychom dopoledne přijímat víc sacharidů a večer naopak. V dopolední svačině chybí sacharidy. Nevím, kde vzali 6000 kJ za den, pokud si porce spočítám, vyjde denní příjem na 4570 kJ - to je podvýživa. Pokud 3x týdně lehce cvičím, hubnu už při 6500 kJ. když necvičím, tak se snažím příjem udržet kolem 6000-6200 kJ a to měřím "jen" 164 cm.

+1/0
11.1.2016 8:37

D85a71g72m71a48r 63P61a68l88i82c21k69o22v30a 2399111326455

Vážená paní Krejčí, zveřejnila jsem vysvětlení na tomto diskuzním serveru. Redakce Ona dnes změnila naše materiály bez našeho vědomí. Budeme očekávat v dalších číslech nápravu. Dagmar Paličková-jednatelka společnosti

0/0
13.1.2016 13:11

F39e87r85d44i57n58a76n10d 93S27m74r58č14e87k 7228111617867

Drahé, zbytečné. Není nad to si uvařit z vlastních surovin. Když člověk chce, ten čas si na to vždy najde, a není to zase taková věda, jak se nám snaží výživoví poradci namluvit...

+2/0
10.1.2016 22:03

S94t52a97n96i38s54l60a93v 72S46t59u62p45k28a 6501915155940

Každá přijímaná strava má nějaké chemické složení, se kterým si naše tělo musí poradit a látky odbourávat v závislosti na našich predispozicích, fyziologii, aktuálním fyziologickém stavu, vyvíjené činnosti, ale i demografie (prostředí, ve kterém vyrostl a pohybuje se), tedy dále jen:

věk, vyvíjená činnost, výška, váha, zatížení, kterými trpíme (mnohdy nevíme) atd., je vždy nutné volit vhodný přísun, množství a druh přijímané potravy a vhodný pohyb.

Zaručený recept pro populaci je tak zpravidla zavádějící a hodně záleží na každém jednotlivci zvlášť.

Některé kauzality:

http://apps.faf.cuni.cz/gerontology/nutrition/agedependence/Agedependence.asp

+1/0
10.1.2016 13:46
Foto

I52v51o 23C23h94u48d69o43b92a 9400776331574

opravdu vyvážená strava sýr se sýrem(niva) samej tuk,bílkoviny na nulea vláknina žádná(kousek ananasu to nespasí);-D;-D;-D

+2/0
10.1.2016 12:41

K20a67r51e15l 79R46o42t59t 6409820626

mimochodem, tilapie není mořský, ale nilský okoun, tedy sladkovodní

+1/0
10.1.2016 10:31

J85a39r49o40s81l56a17v 22T81a26c58h20o72v81s56k59y 2372940614300

Hlavne tilapie je tlamovec a ne okoun.

0/0
10.1.2016 11:35

M25i48c88h49a94e92l23a 70P55l72a45n21á 2673597373657

http://www.receptyonline.cz/tilapie-nilska-okounovec--2068.html

Nicmene se k nam dovazi hlavne z Vietnamu a Ciny a podminky pestovani jsou podobne jako u pangasia. Takze nevim, jestli je o co stat.

+1/0
10.1.2016 14:11

S97i38l61v46a 32N65o50v40á60k57o78v33á 8325854149

Z praktického hlediska - nedobré, drahé a časově náročné.

A to si jídlo do práce chystám každý den - takže mám vyzkoušeno.

+9/−1
10.1.2016 10:09

M64a78r62c47e46l49a 10K45o87u42ř46i65l19o79v47á 3521221533905

neptrebujeme zadne krabicky, chce to jen se trochu omezit a disciplina.nejlevnejsi a nejlepe fungujici recept

+7/0
10.1.2016 10:08

R60a98d42i24m 96S59v96o57b87o46d24a 9893489686672

presne. kdyz chce nekdo zhubnout, tak obcas musi citit ten bl by pocit: hlad.

ale to hodne lidi nevydrzi

+1/−1
10.1.2016 11:49

P80e42t14r22a 90N25o96v92á72k13o85v98á 7418606234148

Cítím ho často a nefunguje to. Nejsem jak rpotek. Takže asi to nebude ono.

0/0
10.1.2016 12:48

A65l78e40n34a 15V31e63s64e86l48á 3903211975738

Resp. to nevydrží téměř nikdo. Mně vždycky skočí váha rychle nahoru, když mám frmol v práci a málo času se najíst. To pak bych večer hlady "sežrala babičku i s Karkulkou". Naopak, když si hlídám, abych ten hlad nestihla dostat, tak váhu držím či hubnu, podle toho jak si smyslím a naplánuju.

0/0
10.1.2016 18:36

H52a96n95a 50D97o15s47t98á62l74o63v16á 1689214200594

Nemusí zažít hlad, naopak by vůbec neměl.

+2/0
10.1.2016 19:11

A65l96e74n41a 57V20e17s43e62l59á 3773491355518

"Krabičky" jsou v názvu jen proto, že do nich si to narovnáte a berete sebou do práce. Na meníčkách v závodce či v hospodě se to "trochu se omezit" prostě hůř hlídá - o to v podstatě v té tzv. "krabičkové dietě" jde...

0/0
10.1.2016 17:10

J33a84r93o98s59l88a12v 89D61o18š66e65k 7259658704984

Drahé, celkem náročné a navíc asi ani ne moc chutné. Tak této firmě se vyhýbejte.

+5/0
10.1.2016 9:55

M61a52r54t36i81n 93S46u66c26h41á88n61e87k 9487362971735

Dieta = kokotina. Je to jen kšeft.

+2/−1
10.1.2016 9:06

D21a50n77i21e69l 60P31u57m75p44a 7660744902944

Mě krabičky nechutnaj :-P

+1/0
10.1.2016 9:01

R51o72m63a96n 35Č93e97c68h39u48r37a 6822289987499

Tak jez jen to vevnitř...

+8/0
10.1.2016 9:07

M12i23l80e68n91a 14K24l92o86u91č90k32o78v16á 2596780906342

A kdo to bude všechno chystat? Matka, která chodí do práce na plný úvazek? A má malé deti? A jak chutná ohrivana tilapie druhý den? A nakonec - docela drahé suroviny.

+5/0
10.1.2016 8:58

K46a47t88e33ř51i10n13a 74S51e21d38l83á86č42k32o17v72á 3313848166980

A tu nivovou pomazanku budu jist s cim? Snidane neni vyvazena - po trosicce nizkotucnyho jogurtu s kouskem hrusky bude mit clovek za chvili hlad.

+7/0
10.1.2016 8:41
Foto

I37v78o 76C15h44u71d29o61b79a 9680456571804

té hrušky jsou čtyři porce;-D:-P;-D

+1/0
10.1.2016 12:39

K60a60r77e71l 80D64o26k61t12o63r 4127149574980

Hmm, prostě pro valnou většinu hubnoucích mňamka jako hrom. Rv

+1/0
10.1.2016 8:33

A70l42e37n92a 84V35e55s19e19l56á 3453641405548

Ta večeře mi takhle od oka přijde podhodnocená - leda že by u těch pistácií byla v hmotnosti jedna nula navíc.

K dopolední svačině je pomazánka - ale už nic, na čem by byla pomazaná... (Asi bych radši dala tu pomazánku k celozrnné housce k snídani a jogurt s hruškou bez pečiva k svačině, to by byl tak nějak logičtěji vystavěný jídelníček.)

Ale rámcově dobrý.

+1/0
10.1.2016 8:08

K89a41r68e48l 38N60a70s56t94o59u14p50i81l 3380341240731

Nic noveho, dam si dva platky tlacenky do krabicky, k tomu nakrajet cibuli, trosku octa, chleba vedle.....

+11/0
10.1.2016 7:52

M10i85l71a57n 28P51a74c59e32k 6350513502303

Pekny clanek. Akorat zadavatel asi nebude moc spokojeny - trochu se vam to vymklo s tema ockama (www.coolcoook.eu). ;-D

0/0
10.1.2016 3:31

O35n25d34ř70e71j 70Z94d63e74r95a37d24i47č77k88a 6444535273848

Nelíbí.

+3/0
10.1.2016 1:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.