Diskuze

Vymazlený burger s domácí majonézou podle šéfkuchaře

Lehce osolené a opepřené hovězí mleté maso prohněťte, aby se řádně propojilo. „A přidejte trochu sodovky,“ radí vlastní fígl šéfkuchař Radek Šubrt. „To si zapamatujte, maso pak lépe drží pohromadě,“ říká odborník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vymazlený burger = jed.

0 1
možnosti

M38a55r41e94k 29Š55i88m34o89n

14. 12. 2015 0:48

Ne nutně. Jeden burger je pro zdravého člověka v pořádku. Jeden burger denně je už trochu problém.

1 0
možnosti

Opravdový Burger je jedině s kečupem,a to bez majonézy!!

0 0
možnosti

Zalezi na chuti kazdeho jedlika.

Nekdo majo se vsim, nekdo zase kecup.

Ja jsem na majonezu a jeji odvozeniny, syn je na kecup. Dokonce i s hranolky.

Manzel ani jedno ani druhe.

0 0
možnosti