Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Recepty z první republiky: karbanátky z hub, hovězí na madeiře a omeleta

Pozapomenuté chutě z českých kuchyní z dob našich prababiček a pradědečků se rozhodly vzkřísit Jitka Rákosníková a Eva Všetíčková ve své Kuchařce první republiky. Podle nich tehdejší recepty rozhodně stojí za oprášení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L19u12b46o91m61í84r 52G32a57b92r97i53e16l 3866156848915

No mně na Madeiře víc chutnaly ryby než hovězí ;-D

0/0
14.10.2015 8:41

M25a37r17t86i34n70a 40M66a20t12ě12j77k27o91v45á 5455622736516

Tahle kuchařka je moc pěkná. Hezký dárek k Vánocům pro toho, kdo má rád českou kuchyni.

0/0
13.10.2015 9:20

Š77á92r96k26a 10M88a54t92y84á67š80o64v45á 1361575612879

Anuše Kejřová a její ˇUsporná kuchařka, napsala ji v roce 1905..mám doma 6. doplněné vydání z roku 1925..je krásné si v ní číst, je prima podle ní i vařit...a jak ta paní uměla šetřit..to se jen tak nevidí...

+1/0
13.10.2015 7:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.