Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Do luxusních palačinek patří likér i pivo, radí francouzský Crepe Master

Připravte si podle slavného francouzského Crepe Mastera Stéphana Solariho palačinky s omáčkou Suzette nebo flambované. Jejich delikátní chuť budete chtít ochutnat znovu a znovu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J82a87n29a 53K83a63m25e70n48i80c83k78á 5558539242955

Super, tak jsem si právě poslintala monitor :( Mňam.

Kupujeme si mouku přímo z mlýna a s kupovanou se to skutečně nedá srovnávat.

0/0
2.10.2015 13:30

Z68u98z52a26n36a 85K76u69ř51í57z90e62k 2465228534784

Když jsem byla dítě mohla jsem se po palačinkách utlouct.. dneska mi to přijde jako blátíčko v puse bohužel. :-(

0/−1
1.10.2015 10:33

L68a12d15i25s19l67a48v 74S93o11k51o20l 1360952305452

:D

+4/0
1.10.2015 11:09

L34í43d13a 11J15e31l44í40n40k38o89v47á 4515700910796

Může za to mouka, která se teď v supermarketech prodává a která je o dost horší, než jaká se vyráběla dříve. Zkuste speciální mouku na palačinky.

0/−4
1.10.2015 13:59

J77o77s63e45f 85R74i31c73h96t10e15r 9106885557343

co je "mouka na palačinky"?

+1/0
1.10.2015 14:20

P27a23v87l61a 41N90o18v47á 3375738249770

Neznáte? No přece Mouka na palačinky! :-)

+2/0
1.10.2015 14:46







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.