Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vaříme: Vepřové s jablky

Svěží skoroguláš s překvapivou chutí a rychlou přípravou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J22a40r46o51s95l87a54v 17V15a95g19a55l58a 8902586957725

Odzkoušeno dnes, pouze to maso spíše na menší kousky a dal jsem více bylinek,chuťově zajímavé, nebojte se experimentovat..;-)

0/0
17.7.2015 14:05

P81a19v43l66a 85C49t91i23b96o61r75o67v80á 2370763667

Jo, tímhle  budu prznit vepřovou panenku ... díky, ne.

0/0
17.7.2015 10:46

Z46u49z64a28n45a 14K28u61ř33í97z78e48k 2695798264704

To vypadá jak jablečný skoro kompot... nikdy mě neoslovila kombinace ovoce a masa... ...čekám kořeněný slaný maso a ona se tam objeví broskev nebo ananas, což mi celý jídlo zkazí...ale to dělaj moje chuťové pohárky na tuhle kombinaci...

0/−1
17.7.2015 8:39

P43a58v18l71a 60N72o47v32á 3545448219860

Ač mám ráda neobvyklé kombinace, tak tohle mi přijde trochu jako pejsek s kočičkou... Ani to nevypadá moc dobře.  A co se týče postupu při vaření, když se maso zapráší moukou neb třeba obaluje na řízky, tak má zažité, že by se mělo dát opékat ihned, jinak se to do masa vsákne a je to spíš rožbleptlé.

0/0
17.7.2015 7:19

L36u77k29a51s 11N22e51m92e77c 7369760892804

Nevim, ale podle me to aso bude tvrde jak podrazka...

+1/−1
17.7.2015 7:07







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.