- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Copak ,zase jsou malé prodeje předraženého sýra ?!
To je nový Láďa Hruška?
Takto to dělám mnoho let a nepotřebuji na to kuchaře
Sýr dělám jak na grilu (většinou) tak v troubě, v mikrovlnce nedělám nikdy
Dobrý nápad miluji grilovaný hermelín, ale s alobalem je potíž. Je téměř prokázáno, že alzheimer je vlastně otrava hliníkem, který tělo není schopné odbourávat, takže se mu snažím vyhýbat. Díky za tip
Alzheimer je otrava hlinikem?
Lepší je hermelín rozkrojit. Čím víc vyteklý, tím chutnější
Rozpuštěný hermelín je nejlepší z mikrovlnky - bez alobalu, přímo na talíři, cca minuta a je hotovo, žádná práce a žádné nádobí. Výborný jen tak s chlebem nebo navíc s brusinkami.
Přesně tak. Přesně to jsem chtěl napsat.
Jak ugrilovat hermelín bez alobalu? Stejně jako kterýkoli jiný sýr - opatrně. Jinak rozteklý hermelín zbožňuju a ani k tomu nemusí být ochucený.
Presne. Proc prebijet vybornou chut gril.hermelinu (kdyz se dobre udela) dalsimi prisadami. Napr.dnes jsem rodine udelal palacinky s jahodovym dzemem a slehackou. Ale hodne jsem si stim vyhral - cerstve jahody z pole, castecne posekat+povarit, opravdova naslehana smetana. A takova lahudka!
Clanek o grilovani syru bez alobalu je ze 2/3 s alobalem.
proč, keyž hermelín se rovnou v alobalu prodává. prostě rozbalit, ochutit, zabalit a dát na gril, nebo rovnou do uhlí
A proč ho neudělat takto? Není to jedno? Je to nápad, recept. Každý ať si hermelín udělá, jak mu to vyhovuje.
Taky ho dělám v alobalu. Vyndám ho na čistý alobal, potřu olivovým olejem, okořením jen sůl, pepř a italské bylinky, kdo chce může přidat chili. Zabalím, hodím do trouby na plech. Vynikajíci.
V tom alobalu, ve kterém se prodává, je nějaký papír nebo látka a ta se nalepí na ten hermelín. A všechno koření je fuč. A nedá se to jíst.
Ten s těmi jablky určitě vyzkouším