Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Fazole a čočka vám zachutnají ve čtyřech netradičních receptech

Hrachová kaše a čočka nakyselo se vám už zajídají? Luštěniny nabízejí pestrou paletu živin a vitamínů, ale i chutí. Vyzkoušejte fazolovou polévku s asijským nádechem, luštěninový nákyp a další zdravé recepty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M48i63c58h55a14l 87M19i93l64l35e96r 9626672969632

cockovy salatR^

Na nej ale vic nez jenom 2 ml olivoveho oleje.

Na salat jedine panensky olivovy olej a neskudlit.

0/0
28.4.2015 6:56

M11i31c92h46a61l 77T73e92s13a73ř 4498902590461

Červenou čočku snad ani nenamáčet, je to nejlepší cesta k pyré. Ona se nejspíš rozblemcá i tak. Do salátu spíš zelenou drobnozrnou puy čočku. A ano, vyhodit ten bujón, čočka nechť chutná jako čočka a ne jako bujón:)

+1/0
27.4.2015 22:03

N93i73k13o72l96a 20M41a82l52á 8763243594659

Čočkovou polévku miluji. Patří k mým nejoblíbenějším. Dělám ji na různé způsoby, někdy také přidávám bujon, ale jen ty bez přidaného glutamátu od Knorru, konkrétně zeleninový. Krom toho dělám celkem často čočkový salát s jablkem, supr jídlo.

0/0
27.4.2015 19:36

M12i41c86h33a28l 78M44i89l90l21e22r 9516422739702

pro nas zasadne cokoliv bez glutamatu!!

0/0
28.4.2015 6:54

V54á80c64l95a59v 56K69a61f92t88a69n 7855319273776

Je úplně zbytečné všude cpát bujón. Potom vše chutná jako ... bujón :D

+4/0
27.4.2015 7:56

D26a32n11a 22T71e60n26z49l30e22r 5240562135613

Nekazte si červenou čočku nějakou rybinou. Mrkev osmahnout na másle (Másle! Žádné napodobenině.), pak k tomu přihodíte čočku, taky trochu osmahnete, posolíte a uvaříte. Nic nepřidáváte. Všechno totiž tu chuť totálně zkazí.

+2/0
27.4.2015 7:18

P90a31v64l45a 70H38r71a21d27i10l18o41v79a 3927441581914

Presne tak. Delam ji zrovna takto.R^

+1/0
27.4.2015 21:58

P23a71v23l94a 88H49r30a12d19i38l41o44v83a 3447101661984

Jinak urcite vyzkousim tu prvni polevku, ujizdime momentalne s muzem na asijske kuchyni a ten recept vypada moc dobre.

+1/0
27.4.2015 22:05

D12a66g14m50a60r 88R16o14y15e11r 6146407803328

Tak ja zrovna ted dodelala tu polevku z cervene cocky. Trosku jsem si to upravila v tom, ze jsem pridala nejake ty bylinky a vynechala tunaka (uz ho mam po krk, tady u nas je to skoro jako odpad) a zadne maso jsem do te polevky nedala, I kdyz myslim, ze s oprazenou uzeninou nebo grilovanym kurecim masem by to slo...je do vazne hrozne dobre a zabere to minimum casu. Hlavne se mi na tom receptu libi, ze si tam clovek muze pridat I ubrat, ale porad je to vyborna polevka.

+1/0
26.4.2015 23:28

I14v71o 30Ž11á83č89e66k 9120802449437

Zlatá čočka nakyselo, hrachová kaše a fazolový guláš.

+4/0
26.4.2015 20:26

L60i98b39o76r 43T64y17m74e79š 8905768537509

Moje řeč. Ten guláš může být i bramborový

+1/0
26.4.2015 22:36

D61a82g16m89a82r 48R25o71y38e15r 6366717623428

Ale jo...to jo. Ale trosku experimentovani a zmeny neuskodi. Mne se ta polevka z cervene cocky povedla a zaprasilo se po ni hned. Asi ji dam do menu do nasi hospody. Je fakt vyborna.

+1/0
26.4.2015 23:30

M26a75r41t10i85n69a 17K98o88l75o37m71a45z95n64i10k41o36v28a 2787482107826

Taky jsem si z tech "lakadel" nevybrala. :-)

+1/0
26.4.2015 22:40







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.