- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To jsou recepty jak pro nějakou laboratoř :-) Když si představím, že podle toho někdo peče a odměřuje si 39 ml mléka nebo 62 g másla :-))) Nebylo by potom od věci, změřit si v odměrném válci i objem žloutku a bílku, aby se náááhodou něco nepokazilo?
Vážená redakce, a neudělali jste při přepisu receptu na mazanec a jidáše náhodou chybu? Když nalijete 390 ml mléka do 155 g mouky a 42 g cukru, tak budete mít těsto tak leda na lívance a vytvarujete z toho leda prd, natož bochánek nebo nudle...
Taky mi to přišlo nesmysl. Na kostku drždí to vychází 7 těchto jejich dávek. Pak jsem si všiml, že recept je z nějakého pekařství, tak jen v redakci vzali recepturu a vydělili ji na, podle nich, odpovídající množství. Když jsem množství všech ingrediencí vynásobil sedmi, vyšel mi z toho klasický průmyslový, šizený mazanec, i když aspoň bez éček