Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

UKÁZKA: Třicetiminutová kuchařka ukazuje, jak si pochutnat bez lepku

Když William Davis vydal knihu Život bez pšenice, desítky tisíc lidí měnily své stravovací návyky a vyřazovaly z jídelníčků výrobky s lepkem. Narazily ale na problém - jak vařit chutně a rychle bez pšenice? Nová Davisova kuchařka ukazuje na dvě stě receptů, z nichž každý z nich připravíte do půl hodiny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S81o65f37i85a 20H25r97a42d73c22o60v37á 5910627900326

Ooooo jaky zazrak uvarit kure na zelenine a zapecenou zeleninu bez lepku R^ jsem uchvacena! ;-D

+4/0
11.4.2015 22:52

A34l94e98n10a 59V57e61s80e12l19á 3583551105458

Jo, taky mě to pobavilo - ten úvodní text "konečně bezmoučná a bezmléčná verze kuřete". A pak do té "bezmléčné" verze dají parmezán...

0/0
12.4.2015 10:08
Foto

K47a62r45e26l 64T29o18m84á62š65e45k 7344829487539

Mě pšenice nevadí. A veganům zřejmě také ne, když konzumují umělé maso, připravené z pšeničné bílkoviny. My jsme to také kdysi jedli a bylo to dobré.

0/0
11.4.2015 13:12

E10v77a 81H81r76u92b85á 4580187682342

Do tech zakusku misto masla avokado :)

0/0
11.4.2015 9:39







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.