Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čtenářský recept:Steak ze svíčkové, slaninové fazolky a pečená brambora

Za tento recept od nás získává Tomáš Ducheček knihu Dokonalý steak. Blahopřejeme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J39i30n21d28ř43i17c67h 61Š93k62r30l91a 6262354329

Mám program Bodykey a dal jsem mu to přepočítat. No, je to kalorická bomba. To by trenér nejásal ;-D

Tuky        30g

 

Bílkoviny 96g

Sacharidy20g 

Energie:736 kcalVláknina:4 g

0/−1
10.3.2015 21:22

M37a14r35t33i33n 15F53r14a11n89t65i47š52e23k 7105830143255

to je nápad, koukat na to v noci, přece teď nebudu vařit

+2/0
9.3.2015 0:21

O96n74d12ř73e93j 46Š21i63n21d54l36e24r 2717788376315

Pořád si myslím že na steak jsou lepší kusy masa než až příliš libová a chuťově poměrně fádní a navíc strašlivě drahá svíčková...

+4/−1
8.3.2015 19:45

M37á88j72a 24M42y14s38l39í54k80o89v93á 8668775881468

Jaké časy jsou potřeba na rare či rare-medium, prosím?

0/0
8.3.2015 12:52

M33a26r23t61i37n 90F92r70a22n77t78i38š42e32k 7625440193635

blue rare minutu, rare 2,5, medium rare 3-4, medium 4 a pak už je to fuk, ale jsou to jen doporučené časy důležitější je jak to maso tuhne. Jo všechno je to na obou stranách

0/0
9.3.2015 0:20

B50a85r50b98o86r66a 30S31v82o10b78o42d74o73v31á 6192107198500

A mene obehrany recept nez steak fazolky se slaninou a pecenou bramborou by nebyl?

+4/−3
8.3.2015 11:12

M45á37j65a 75M93y44s13l71í15k76o19v70á 8368535791368

Ježis, tak si udělejte třeba pajšl s knedlíkem...

+4/0
8.3.2015 12:50

P88a59v66l95a 91N77o37v22á 3595958489560

Proč hned knédl? Taky mi to přijde jako celkem běžný recept. Steak a fazolky, toť klasika.

+2/0
9.3.2015 9:16

N68i38n32a 81P27o17k53o87r55n50á 1462375801899

To je pro partu drevorubcu? :-) A co je to bylinkova kostka?

+1/0
8.3.2015 9:16

K20a59t56e56ř97i16n84a 23H63a23l17a40š23k33o76v69á 1365465753747

myslim, ze se jedna o podobnou kosticku jako je bujon/masox, zahledla jsem u mamy v kuchyni. ted jsem nasla od maggi "bujon s bylinkami ze zahradky". ale osobne bych tam radeji dala speticku bileho pepre, eventuelne malou snitku tymianu a/nebo rozmarynu.

+3/0
8.3.2015 14:18

N49i33n58a 12P27o47k96o39r89n61á 1772765851419

Aha, dekuji. Mne fazolky se slaninou prijdou pomerne vyrazne chuti samy o sobe, i kdyz cerstve bylinky by k nim asi byly fajn.

0/0
8.3.2015 15:01







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.