Ona

Diskuze

Vařte jako Mexičanka: ceviche, tacos a dortík s třímlékovým přelivem

Mexická kuchyně si kombinacemi chutí a omáčkami získala mlsné jazýčky milovníků dobrého jídla po celém světě. Lehké marinované krevety rozpohybují všem apetit, tacos povýšíte vlastní salsou a nakonec všechny ohromíte dortíkem s přelivem ze tří druhů mléka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tortily na obrazku vypadaji spis jako psenicne, nez kukuricne. A celkove jsou ty recepty divne, takove nemexicke.

0 0
možnosti
Foto

M89i74r88a 59L32o11v34e

24. 2. 2015 0:56

Kukurice neni prece jenom zluta, takze ani mouka z ni neni pouze zluta. Tortilla se dela ze zlute, bile a taky modre kukurice (rika se ji i cerna). A jinak ...mexicke a nebo spanelske ceviche, vzdyt je to jedno, to je neco jako smazeny rizek cesky a nemecky ...furt je to rizek.;-D

0 0
možnosti

ano ceviche mexicke rozhodne neni.....

2 0
možnosti

Zase jen návod jak luxusně ušpinit talíř. Není nad svíčkovou s deseti.

0 6
možnosti

Kdyby jste raději dávali něco s dostupných surovin a na videu krok od kroku, prostě polopaticky pro všechny domácí kuchtíky.

0 0
možnosti

Vždyť ty recepty JSOU z běžně dostupných surovin... snad až na ty čerstvé jalapenos, ty se v Česku fakt špatně seženou. Ono udělat blaf z domácích surovin a říkat tomu mexiko, to umí snad všichni kuchaři místních restaurací.

0 0
možnosti

H21a21n66k23a 11C53h39e16n

22. 2. 2015 9:55

Ceviche je ale peruánské jídlo...

4 0
možnosti

Peru - Mexiko, to je jedno. Hlavne ze se tam mluvi spanelsky a je to na druhe strane Atlantiku. Me zase zaujaly ty zmrazeny rozmrazeny syrovy krevety - nevim jestli bych to jedla...

1 0
možnosti