- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Rozmixujeme do hladka... Fotka je evidentně něco jiného. Je problém vyfotit fakt to, o čem píšete?
http://www.cmsm.cz/myty-o-tavenych-syrech-a-jak-proti-nim-argumentovat/ Tavený sýr v podstatě nejím, ale že bych byl v šoku, když ho někdo použije do pomazánky, to ne.
Ale jo, já proti němu v zásadě nic nemám.. jenom míchat červenou čočku s taveňákem mi prostě přijde prasárna...
Je možné a dokonce podle ingrediencí velmi pravděpodobné, že děláte vynikající salát, ale ten komentář je asi tak validní, jako když vegan inzeruje recept a tradiční strávník kontruje kachnou se zelím. Tady je pomazánka a vy kontrujete salátem. Osobně se mi pomazánka líbí a zkusím jí, ovšem z výhradou, že za prasárnu považuji nikoli tavený sýr (pokud je kvalitní), ale použití panenského olivového oleje na osmažení cibulky (viz. tepelné charakteristiky olejů).