Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Tajemství úžasných svátečních koláčků: potřete je máslem a vanilkovým rumem

Chystáte svatbu nebo rodinnou oslavu? Pak si nenechte ujít recept na sváteční koláčky s originálními náplněmi, které pro vás připravil šéfkuchař Michal Nikodem spolu s šéfcukrářkou Hankou konečnou z hotelu Aria. A při jejich pečení prozradili triky, díky kterým získají vaše koláčky nezaměnitelný chuťový punc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L25e36n62k14a 41N76o67v50á 9685448205181

Nechat kynout jen 20+15 minut? Já myslela, že čím déle těsto kyne, tím lépe, jinak je cítit droždím a hůř se tráví. Vždyť i cukráři často říkají, že jim těsto kyne i dva dny 8-o prostě ho občas znovu prodělají a  nechají ho kynout.

0/0
9.1.2015 10:18

R97o25m92a13n 35T97y73č46k17a 3157958761757

a když nemáte máslo, dejte tam rum R^

0/0
7.1.2015 23:55







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.