Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ohromte rodinu svatoštěpánskou kachnou na švestkách a získejte kuchařku

V posledním díle letošního Herbáře čeká diváky České televize souboj kachen. Upečte si tu vítěznou svatoštěpánskou podle Lindy Rybové. Co se jí na svatého Štěpána a Nový rok u vás doma? Za svůj recept máte poslední šanci získat kuchařku Herbáře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M75a23r21t70i70n 57V39á26c67l25a72v 3464168383910

fuj kachna

+1/−1
15.12.2014 10:08

V54e38r33o90n87i35k40a 77H62r63o55z15n12á 9648972633780

Ne,ne mám lepší receptík ! Tohle ne ! Hruza!;-D Proč dělat zelí z kedlubny nikdy nepochopím! ;-(

0/0
14.12.2014 21:07

A70l14e51n84a 94V37e32s67e39l52á 3353781785878

Možná pro změnu, možná proto, že je rychleji hotové, možná proto, že nenadýmá. Nebo proto, že vám prostě chutná. :-)

+4/0
15.12.2014 9:44

H75e10l29e82n84a 73V92e76v63e87r87k79o91v17a 3929837

Kedlubnové zelí je výborné,ani bych si ho kachnou nekazila.Stačí dobrý brambor.R^

+1/0
15.12.2014 12:40

M20a65r60i74e 82Š37í66p87k12o52v37á 5622652674117

Nekazila, zvlášť touto kachnou. A to mám ovoce ve vaření ráda. Ale tento experiment se mi nezdá.

0/0
20.12.2014 19:58







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.