Diskuze

Upečte si svatomartinské rohlíčky a pochlubte se svým pekařským umem

Martinské rohlíčky nebo podkovy se připravovaly koncem října, kdy končila čeledínům služba a vyráželi za prací jinam. Sladké pečivo plněné mákem si můžete přichystat s pomocí Lindy a Kateřiny z Herbáře. A pokud se ostatním pochlubíte svým pekařským uměním, můžete vyhrát kuchařku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Radši bych to nepekla. jediná věc,kterou bych zkusila je ten perník do máku ! Jenom pro změnu . Chybí tam skořice ,a citronová kura ,takže ne!

0 0
možnosti

E24v18a 13J84u70s76t23o34v45á

3. 11. 2014 11:44

I s tou plnkou se mi to nejak nezda... Nebude tech preklepu vice?;-D

1 0
možnosti

P45a44v58e63l 88B29e95r95a74n

3. 11. 2014 12:55

Ten mák by mohl být OK - hrnek máku na hrnek mléka - a mletý mák moc neváží... V praxi lze vždy použít při vaření/pečení nejpřesnější údaje - tj. dejte toho tam "přiměřeně"... ;-)

1 0
možnosti

Z kombinace 250g mouky a 250ml mléka bude tak leda hustší těsto na lívance, určitě ne tužší těsto na martinské rohlíky

1 0
možnosti

P39a33v85e44l 67B12e86r97a95n

2. 11. 2014 22:03

Jj, také bych odhadoval množství mouky minimálně na dvojnásobek... Je to zřejmě recept s překvapením... ;-)

3 0
možnosti