- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Slyšela jsem,že je pšenice jednozrnná,která je zdravější,než vicezrná šlechtěná.Pěstují ji jenom proto,že na menší ploše má větší výnosy.Dá se ta jednozrnná,je to prý stará odruda koupit
Taky jsem to slyšela. Ale v čem je ta "zdravost", to už mi zůstalo utajeno.
Ta část o bílé mouce a cukru, to je blábol non plus ultra. Bělení mouky chlorem se sice provádí, ale z toho chloru tam nezůstane nic, navíc chlor zabíjí zárodky plísní, které jsou v mouce rozhodně horší problém.
Pustaiova studie byla o 10 let později revidována a bylo konstatováno, že takové závěry prostě není možno z výsledků vyvodit. Žádám autorku, aby toto uvedla na pravou míru http://en.wikipedia.org/wiki/Pusztai_affair
Nás nevystrašíte, máme slivovicu! Ta zneutralizuje všechno.
vypada to, ze vedci konecne prisli na to, proc lidi umiraji. Oni jedi!
Jak to tady sleduji, tak skoro všichni tu mají z toho srandu. Aby také ne, kdy že dozvíte ústy těch v bílých pláštích, že rakovina je v podstatě také sranda. Viz: pořad: "Máte slovo" z 2.10.2014. A tak se všichni smějte, však vám to příroda časem spočítá a budete mít i snad nějaký čas na bilancování, kde se asi stala chyba. Neptejte se: "Proč zrovna já" a nevolejte boha - ten vám nepomůže !
Zatímco děsit se předem, zaručeně pomůže.
Abych si sehnal příručku pro breatheriány... sakra, ale on i ten vzduch je dneska karcinogenní... asi si půjdu vykopat hrob a na netu rovnou objednám sadu na eutanázii... Takhle to vypadá, když s vědeckými daty pracuje laik. Nejlepší je asi ta úvaha o chlóru při bělení mouky... větší <I>ovinu jsem už dlouho nečetl!
Nevím k čemu jsou takové články dobré, jedině jako zdroj příjmu autora.