Ona

Diskuze

Chutě dalekého Maroka: hovězí kebab, jehněčí burger i mandlové bochánky

Vytvořte si ve své kuchyni nebo na zahradě exotickou atmosféru za každého počasí. Pomůžou tomu lahodné chutě a vůně kuchyně inspirované Marokem. Suroviny jsou přitom snadno k sehnání u českých farmářů a v obchodech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

k tomu čaji bych doplnil, že se používá marocká máta (nana), zelený čaj většinou gunpowder, je to příjemná, osvěžující kombinace

0 0
možnosti

Co mame rozumet pod "nekolik strouzku muskatoveho orisku" v receptu na kebaby? Jakoze nekolikrat strouhnout nebo se mini nekolik kusu jader? V druhem pripade by to mohlo byt po jidle zajimave...

1 0
možnosti

J38a79n 93C85h70a41r58v77á65t

23. 8. 2014 11:04

Tak ono v tom receptu je víc "zajímavých" věcí. Třeba jak půl kila masa rozdělit na 20 šišek. By každá měla 2,5 deka?Podobný recept jsem kdysi našel v nějaké internetové kuchařce (bylo to s medovou krustou - a je to moc dobré) a tam se takové množství masa rozděluje na 4 špejle.

V receptu na chlebové placky se zase píše o potřebě 300g vody a pak už je dál v receptu uváděné mlíko.

0 0
možnosti

Co na chuti Maroka koho tolik bere? 8-o Byl jsem tam, mel jidlo Tajin, CusCus... moc se tam teda nekoreni a jidlo se casto mdle chuti.

0 0
možnosti

přesně to mě napadlo, když jsem viděl ty obrázky. Normální obyčejní Maročani mají maso asi tak jednou za měsíc. Normální je kus-kus nebo tažín se zeleninou (většinou mrkev). Tohle tak leda v Hiltonu v Casablance ...

0 0
možnosti