- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
k tomu čaji bych doplnil, že se používá marocká máta (nana), zelený čaj většinou gunpowder, je to příjemná, osvěžující kombinace
Co mame rozumet pod "nekolik strouzku muskatoveho orisku" v receptu na kebaby? Jakoze nekolikrat strouhnout nebo se mini nekolik kusu jader? V druhem pripade by to mohlo byt po jidle zajimave...
Tak ono v tom receptu je víc "zajímavých" věcí. Třeba jak půl kila masa rozdělit na 20 šišek. By každá měla 2,5 dekaPodobný recept jsem kdysi našel v nějaké internetové kuchařce (bylo to s medovou krustou - a je to moc dobré) a tam se takové množství masa rozděluje na 4 špejle.
V receptu na chlebové placky se zase píše o potřebě 300g vody a pak už je dál v receptu uváděné mlíko.
Co na chuti Maroka koho tolik bere? Byl jsem tam, mel jidlo Tajin, CusCus... moc se tam teda nekoreni a jidlo se casto mdle chuti.
přesně to mě napadlo, když jsem viděl ty obrázky. Normální obyčejní Maročani mají maso asi tak jednou za měsíc. Normální je kus-kus nebo tažín se zeleninou (většinou mrkev). Tohle tak leda v Hiltonu v Casablance ...