Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chutě dalekého Maroka: hovězí kebab, jehněčí burger i mandlové bochánky

Vytvořte si ve své kuchyni nebo na zahradě exotickou atmosféru za každého počasí. Pomůžou tomu lahodné chutě a vůně kuchyně inspirované Marokem. Suroviny jsou přitom snadno k sehnání u českých farmářů a v obchodech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J55i56ř15í 34Š41t61ě20r61b24a 9253952487155

k tomu čaji bych doplnil, že se používá marocká máta (nana), zelený čaj většinou gunpowder, je to příjemná, osvěžující kombinace

0/0
23.8.2014 19:09

N36i54n56a 83P41o34k37o63r41n67á 1872475651699

Co mame rozumet pod "nekolik strouzku muskatoveho orisku" v receptu na kebaby? Jakoze nekolikrat strouhnout nebo se mini nekolik kusu jader? V druhem pripade by to mohlo byt po jidle zajimave...

+1/0
23.8.2014 6:01

J64a14n 70C85h88a46r35v82á54t 9871319393526

Tak ono v tom receptu je víc "zajímavých" věcí. Třeba jak půl kila masa rozdělit na 20 šišek. By každá měla 2,5 deka?Podobný recept jsem kdysi našel v nějaké internetové kuchařce (bylo to s medovou krustou - a je to moc dobré) a tam se takové množství masa rozděluje na 4 špejle.

V receptu na chlebové placky se zase píše o potřebě 300g vody a pak už je dál v receptu uváděné mlíko.

0/0
23.8.2014 11:04

M80i50r79o86s86l63a76v 45H67e74r30a28n 6518917721

Co na chuti Maroka koho tolik bere? 8-o Byl jsem tam, mel jidlo Tajin, CusCus... moc se tam teda nekoreni a jidlo se casto mdle chuti.

0/0
23.8.2014 1:39

P73a71v94e54l 54N89e39d45ě15l88a 5516230544441

přesně to mě napadlo, když jsem viděl ty obrázky. Normální obyčejní Maročani mají maso asi tak jednou za měsíc. Normální je kus-kus nebo tažín se zeleninou (většinou mrkev). Tohle tak leda v Hiltonu v Casablance ...

0/0
23.8.2014 15:34

M90i38r58o22s10l26a36v 26H88e65r38a81n 6438107371

Me CusCus nevadi, ale u nas je teda lepsi proste. Zkusil jsem tam umyslne i klasiku pizza Quatro Formaggi. Kamos i ja si rikame, proc ta pizza je tak divna? Uz to vime, skoro zadne koreni :-)

0/0
24.8.2014 16:28







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.