Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rychlé jídlo nemusí být blaf, uvařte si světové speciality za pár minut

Pokud si pod pojmem občerstvení na ulici představíte jenom smažená tučná jídla a párek v rohlíku, je na čase se něco nového přiučit. Ochutnejte speciality pouličních stánků s jídlem z celého světa, zakousněte do šťavnatého masa nebo křupavých nudlí. Okouzlí vás rychlostí přípravy i skvělou chutí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

Z92d60e40n24ě81k 93M89a39t81u81š10k17a 7398806935726

výborná, rychlá jídla a hlavně ze surovin, který má každý a vždy doma.

Běžte na hrnec.

+6/0
2.8.2014 23:26

H76e33l77e13n47a 23Č58í47ž31k35o17v38á 9761821892218

"Po thajsku" vařit neumím, to si radši zajdu to speciální restaurace, ale s tím, že se dá uvařit rychle a "neblafózně", lze souhlasit. Stačí např. hodit na suchou rozpálenou pánev hrubě nadrcený pepř (pozor, moc se u toho nenadechovat), za pár vteřin přidat něco olivového oleje a rozmáčknutý stroužek česneku, pak pár spařených, oloupaných rajčat (nebo cuketu apod.), v lepším případě přihodit něco bazalky, zalít sklenkou vývaru a po pár minutách smísit s těstovinami. Je to akce na pár minut, ale je to "čisté", chutné, nepřeplácané.

Jo, a mimochodem, "rychlá" jsou i mnohá v Česku tradiční jídla, takový "blbý" šnycl taky máte za pár minut, jakož i minutkově pojatou kotletu (když je naložená) nebo vídeňskou roštěnou.

Osobně v běžném provozu vyznávám heslo: "co nejméně surovin, pokud možno co nejkvalitnějších; žádné zbytečné šaškování".

+9/−1
2.8.2014 21:28

A41l31e86x21a14n33d41r 84K33o68s62t62k31a 5309226259966

Třeba obecně cokoliv čínoidního je chutné a bleskurychlé. Maso na kostičky či nudličky, zelenina na kousky, šup na pánev, něco sojovky a je to.. Nejdéle na tom trvá udělat těstoviny nebo rýži.

+2/0
3.8.2014 0:38

A45l25e51n40a 39V51e44s22e18l87á 3743641235558

Zvlášť pokud člověk ty těstoviny opravdu udělá a nejen vysype polotovar z pytlíku. :-)

0/0
3.8.2014 7:08

P90e69t68r 84H52o69r88á49k 1459483549444

Doporučuji párek, vařené brambory, rajčata,  tatarka, kečup. R^

0/−2
2.8.2014 16:47

J84a59n 37C27t19i20b19o92r 4605405596813

Co si mám představit pod "vysušením" brambor?

0/0
2.8.2014 14:45
Foto

M88a85r73e12k 25B57a76š70i76s76t92a 7933452773520

Že je necháš pár dní na lince dokud nevyschnou, případná plíseň se seškrábne :-)

0/0
2.8.2014 20:34

V35o57j98t76ě96c95h 54H91u17d94e98c 4779655713622

Uverena ano,ale souhlasim s pani Rytirovou ohledne pripravy a co navic nakup? Cast ingredienci zrovna nejsou tradicni sortiment zelenin natoz supermarketu. Ja vim kam zarucene pro ne, ale Sapa zrovna neni tradicni market kam chodi vsichni pravidelne nakupovat po praci.

+10/0
2.8.2014 11:50

B24o41ž86e79n97a 77R66y73t90í68ř77o76v66á 2914643905493

Věřím, že je to za pár minut uvařené, ale kdo mi očistí a nakrájí zeleninu před samotným vařením? To se jako do toho nepočítá?

+12/0
2.8.2014 11:43







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.