Diskuze

Užijte si vaření v řeckém duchu: tatarák, biftečky a cibulové květy

Řecká kuchyně je pro mnohé spojena právě s létem. Nabízíme několik jednoduchých receptů podle Ioannise Asarlidise, šéfkuchaře a majitele restaurace Kavala. Všechny je spojuje snadná příprava a typicky řecká chuť balzamikového krému.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaujalo mne, proč v českém médiu označujete řecké jídlo anglickým názvem, tak jsem to "moscharisio tartar greek style" zkusil vyhledat Googlem a zase mám o něco jasněji, jak se dělá "novinařina" na iDnes. Bravo.

0 0
možnosti
Foto

J26i34ř15í 26Š43a60f43e67r

12. 7. 2014 20:35

Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi kávovou a čajovou lžičkou?

0 0
možnosti

Kávová je menší.

0 0
možnosti

Mužský rod od hysterky je hysterák?;-D

3 0
možnosti