Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ovládněte rozmanité asijské chutě: marinovaný losos a krevetová rolka

Pokud byste rádi dopřáli svým chuťovým pohárkům nevšední zážitek, jistě vás nezklame asijská kuchyně. Kuchaři pražského Buddha Baru připravili pro naše čtenářky (i čtenáře) dva recepty, na které se dají snadno sehnat suroviny a nejsou příliš pracné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P53e46t23r41a 35M32a56l46á 7281928111115

Takže jsem pochopila správně, že se ten losos po marinování už dále neupravuje a rovnou se jí?

0/0
24.5.2014 2:40
Foto

P83e46t43r10a 21H46a31j24s70k81á 6166495953436

Správně :-)

0/0
24.5.2014 13:08

P39a53v23e17l 73P71o56n88c92a23r 1953884632277

ale s kazdym (dle ceny napr.) lososem bych to nedoporucoval delat

0/0
24.5.2014 21:15
Foto

P30e69t36r95a 78H86a37j10s61k66á 6516795413476

Přesně tak. Ono vůbec koupit celého "lososa" za 99,-Kč/ks v Kaufu je tak trochu sázka do loterie.. Toho je těžko konzumovat v jakékoliv podobě, o syrovém stavu nemluvě :-P

0/0
25.5.2014 15:19







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.